Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

мдааааа, силно беше днес smile126

ето снимки от мойто апарат:

viewtopic.php?f=27&p=241281#p241281

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам,че не можах да дойда но бях на работа ](*,) Чува ли се нещо за календар?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мдааааа, силно беше днес smile126

ето снимки от мойто апарат:

viewtopic.php?f=27&p=241281#p241281

Здрасти имам една молба нищо че са черно бели снимките

да ми ги пратиш на e-mail karimddd@abv.bg или skype name karimddd

Благодаря предварително smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закъсняхме ние с Антонио, ама все пак се отчетохме. Ама защо в 15:30 бяха останали 5 коли само бре колеги. Надявах се да се видим с повече от вас, но както и да е. За догодина ще го оставим. Весели празници на всички.

П.С.- Динкей, мини някой ден другата седмица през мен бре. Да си ти дам подаръка. От лятото ми седи в багажника. Той си стана коледен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишо, аз, karaul и Сашко бяхме в OMV с четирите деца...

Никой ли не се намери да ти каже :roll:

Не разбрах, защо никой друг не слезе надолу?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишо, аз, karaul и Сашко бяхме в OMV с четирите деца...

Никой ли не се намери да ти каже :roll:

Не разбрах, защо никой друг не слезе надолу?

Ами а де, защо. То не че ние се задържахме дълго. Нищо. Догодина първата среща би трябвало да е по-масова. А м/у другото тя кога ще се проведе? на 02.01 или на 09.01.

П.С.- Динке подаръка!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз трябва да си призная - много ме е яд, че не сработи мозъчето ми навреме и проспах срещата...А имах пълна бойна готовност да дойда, че даже и гражданска имам...

А снимките са много интересни в черно бяло...Има драматизъм - дори при спрели коли ;-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде де Косьо, на следващата среща те искам на линия, че огледалцето дето съм ти приготвил вече хвана 2 пръста прах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз ще дойда на 2 ри, ама хайде да отидем в ОМВ, че голям студ... Най - вероятно ще съм пеша, че по колата има още "25лв" за смяна :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако Юли ще раздава там календари, то и аз ще прелетя като Халеева комета да забърша един.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ако правилно съм разбрал на 02-ри 14ч. пред НИМ или ОМВ ако е студ. Щото аз не съм от редовните и вече съм ви изпуснал къде се събирате. Бройте един календар и за мен :)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ако правилно съм разбрал на 02-ри 14ч. пред НИМ или ОМВ ако е студ. Щото аз не съм от редовните и вече съм ви изпуснал къде се събирате. Бройте един календар и за мен :)

Поздрави

Първо се събираме на НИМ и после ОМВ. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се приберем на време от село и ако не е много късно за "обслужването" на зоологическата градина вкъщи ще минем да си честитим новата година. Ако не сколасаме - ще се видим на следващата среща.

Весело посрещане на 2011! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропускам. Няма да съм се прибрал. Пък и още не съм изтрезнял - първо ще метна 1-2 шкембета (жената е факир в направата), пък после пред каминката ще чакам алкохола да спадне преди да се метна на колата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А календари ще има ли?

Мисля, че Пепи беше писал, че ще донесе :-k.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как мина срещичката? Кой дойде? С какво? Аз се събудих в 2 без 10, но реших да не я мъча с маслото под минимума и затова пропуснах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ние късно се прибрахме и не сколасахме да дойдем. За сметка на това имам нови много хубави крушки подарък от Дядо МраЗ! Осрам найт брейкър. Тази вечер ще ги донастроим и ще видим аджеба колко са куул. :) На следващата среща ще се фръцкам. \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Joe е с Osram night brеаker може да основете клуб на притежателите! :)
Като нищо. :) Ще ги видя по-късно как светят и дали имат нужда се свалят още малко...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.