Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Не можах да се прибера навреме.

Незнам от кой трябваше да си взема календарите? мога да мина тези дни от някъде и да си ги "забърша" или следващата среща.

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам от кой трябваше да си взема календарите? мога да мина тези дни от някъде и да си ги "забърша" или следващата среща.

поздрави

ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е окачен smile152 .

Благодарности на организаторите и изпълнителите smile126 .

+1 :smt017

И, освен това, макар и супер малобройна беше приятна среща smile092 !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как мина срещичката? Кой дойде? С какво? Аз се събудих в 2 без 10, но реших да не я мъча с маслото под минимума и затова пропуснах.

Eee, не се приема :-)

Само аз дойдох със спортна кола от старата генерация...Нямаше грам 105/120, но пак беше приятна срещичката...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е окачен smile152 .

Благодарности на организаторите и изпълнителите smile126 .

+1 :smt017

И, освен това, макар и супер малобройна беше приятна среща smile092 !

+1 :smt017 Календарът е СУУУУПЕЕЕЕРРРР!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздрави

Мога утре да мина да ти оставя една бройка. Но само ако имаш точно пари, че съм станал като касичка за разваляне на едри банкноти smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздрави

Мога утре да мина да ти оставя една бройка. Но само ако имаш точно пари, че съм станал като касичка за разваляне на едри банкноти smile049

Благодаря ще черпя smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Taзи неделя ще трябва да има среща нали е 3та smile021 Контузени пияндурници приемате ли? smile168

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Taзи неделя ще трябва да има среща нали е 3та smile021 Контузени пияндурници приемате ли? smile168

ХЕХЕ...

вземи го доведи и Любомиров на тази среща, че нещо само се скатава

smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, ще се пробвам и него да го довлека! Вместо той да се сети да ме заведе некъде че съм куц! Нема братче всичко аз! smile048 Нали бе Любомиров, кво се покриваш, ше ме водиш ли в неделя? Ще слуша обещавам! smile168

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, ще се пробвам и него да го довлека! Вместо той да се сети да ме заведе некъде че съм куц! Нема братче всичко аз! smile048 Нали бе Любомиров, кво се покриваш, ше ме водиш ли в неделя? Ще слуша обещавам! smile168

Ако не се нацепиш в събота вечерта, може :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате, аз да не съм ти?!? Само, ти се нацепваш, като руски обущар! ;) smile168

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идвам и аз тази неделя, не съм се появявал цяла петилетка хаха.. пък и календарче има май за мен smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате, аз да не съм ти?!? Само, ти се нацепваш, като руски обущар! ;) smile168

Пичове, имате си скайп за тая работа, предполагам, или лични ?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно да, но тук коментираме конкретно кой ще идва на срещата. Темата е за това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, за да не се прави никой на интересен, може тук да се разберете и за съботната си вижданка на по чашка/и(нали е пряко свързано с идването в неделя). smile049 No offence smile027.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някъде, да пише нещо за съботно виждане, на по чашка! Пише "ако не се нацепиш в събота вечерта" както и да е излишен спор! живи и здрави! И до неделя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кучката какво обича, освен постоянно внимание, мачкане и гушкане, та да знаем кво да носим за сприятеляване. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кучката какво обича, освен постоянно внимание, мачкане и гушкане, та да знаем кво да носим за сприятеляване. :mrgreen:

Ти направи грешката да дойдеш без ръкавици! Ще те заобича веднага. А и да си призная нейното гушкане със зъбки... Усещането е много близко до това да гушкаш крокодилче. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.