Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ако сколасам с всичко ще дойда с Кучката! ...

При това положение ако и аз сколасам ще и донеса нещо с което да се забавлява smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да предупредя всички, че Рошка е много мърляво прасенце и е много общителна. Моля, не идвайте на срещата с официални дрехи, защото ще ви намърля здравата... Скача по всеки и се подлага на всеки, а все още е много мъничка и не е много "редовна" с елементарните команди. Да не се плачете после, че палето ви е накаляло... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега остава и Борето да доведе Тери и ще стане веселбата smile091

Да, и Пепи, Ицо и Боби да ги доведат техните и егаси срещата ше стане fetch.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление няма да е готова колата за утре, но ще разхода гоУфчето комплект с Биреният Шампион.

....ето една снимка в аванс, а повече като пусна проекта:

post-4130-138453278022_thumb.jpg.jpg]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление няма да е готова колата за утре, но ще разхода гоУфчето комплект с Биреният Шампион.

....ето една снимка в аванс, а повече като пусна проекта:

Утре сме на линия! А колата става........ нека сам да се похвали! smile159 Но всеки ден в сервиза следим процеса с голям интерес!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ще има ли ретро машини :)

Може да има Гарде при желания. Иначе мислех с Фабията да дойда, тамън я измих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, неотоложно преинсталиране на уиндолс на Любомиров! Весело изкарване! И до другия път! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей! Срещата беше многолюдна и страхотна! Не успях да обърна много внимание на повечето (а те не бяха малко), но имах уважителна причина да тичам след кучката!

Благодаря от сърце на Мишо за подаръка. За съжаление, трябва да преместя табелката ниско, защото малко ми пречи на видимостта назад. А ми се искаше да е горе, но няма как... Мишо, страхотен подарък! Дължа почерпка! smile027

Благодаря и на всички за търпението към рошавото хапещо и мърляво мече. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти кажа от кога го влача в багажника.... Но много добре стои.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Тази неделя май не се очертава среща.Нали?

Ще съм в София на състезния на сина ми в зала"Фестивална",и сигурно ще остана и в понеделник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецко, колегата и мой скъп приятел Велко zloQQ замисля некви семейни съботно ранносутринни екскурзийки до Витоша, тормози ме и аз да и се включа с присъствие, термос с чай и сандвичи, та, ако ти се трамбова из чукарите с трима, засега, дивака - ще се радваме да те/ви видим. А ако донесеш и касетките от съборя - ща черпа един буркан от онова, дет го строши по невнимание + други домашно приготвени работи. smile027

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колеги,времето взе да се пооправя-мийте зверовете за неделя!Очаква се слънчев следобед,крайно подходящ за среща! :smt004 Аз лично отивам да предприема това очистително действие тутакси...

P.S. Чакам едно DVD от Gogata!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз днеска кат я лъснах мойта още в 8 сутринта, ко - отиване и връщане до Кюстендил и пак е мърлява, та бесна :smt0344 - утре съм с кочината, не с каляската, сори. :mrgreen:

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

утре съм с кочината, не с каляската, сори. :mrgreen:

...

Аз пък с Нивата ... и с кучката smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, моята Маргарита не е виждала автомивка от есента. Ще взема да я измия преди да дойда, за да видим какво ще се покаже из под калта, прахоляка и мръсотията.

И аз ще взема Кучката.

Боре, вземи Тери да се наиграят зверовете. И там който още има нещо космато и четирикрако - да го мята в колата. :)

п.с. Някой има ли поизостанал календар без собственик? Да взема и аз едно "парче от новата стока"? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна среща! Слънчева, топла, сърдечна... Само дето покрай тичането след кучката пак не успях да си поприказвам с всички. Следващата среща ще оставя Рошка вкъщи при котките, за да не се гоним постоянно. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.