Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

...

п.с. Някой има ли поизостанал календар без собственик? Да взема и аз едно "парче от новата стока"? :)

Има ама не носеше днес на НИМ. Пусни на лично по кое време вечер да мина да ти оставя един.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата, днес беше много приятна! Слънчево време , хубава хладна биричка, на Васко музиката много кърти!!! И тази година на събора е редно пак да му дишат прахта опонентите! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше и позакъснели, но се отчетоха. Боб какво стана със стоп светлините?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яд ме е, че не успях... можеше да се появя към 15:30 с две заспали госпожици, ама...

Май по-добре, че не дойдох, но нищо... следващият път!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше ли задномоторни?

Слънцето ме накара да заведа семейството на полянка...и да пропусна срещата :-(

Надявам се да е станала приятна - и за в бъдеще с оправянето на времето все по-приятни да стават!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз силно се надявам да склоня Мая, че и се ходи на среща и на 20 ти най - после да взема да дойда! Че и аз почнах да трупам отсъствия стабилно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Множко са ви отсъствията, така е. И скоро ще ви идвам по къщята и ще ви дърпам ушите. Ред и дисциплина трябва! smile096

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

имате ли планове за тази неделя, кучета, картинги, кръчми ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако пишете отсъствията колеги, значи аз съм бил изгонен много много отдавна. Тази Неделя мисля да започна (да довърша) най-накрая този мой салон защото..... вече е за срам и резил иначе като никога съм свободен в Неделя.

Аз моля за извинение на отсъствията ми, но всички турнири са ми в Неделя от 13ч започват :(

Ако се събирате поздрави на тайфата и с Окито като станем красиви, ще дойдем и ние, че сега не сме за гледане smile001 smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имате ли планове за тази неделя, кучета, картинги, кръчми ?

http://sinoptik.bg/

Борка, в това време картинга не е оферта :( А и аз ще взема да се отдам на зверски мързел пред камината с чаша ледена бира в ръка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на линия smile035 ако не съм сложил предните калобрани ще ударите по една ръка smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ше мина да им фърлим един бой на тия от СААБ-форума,че вчера един ме засече и много съм им набрал! smile096

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники, ако можеш и ако немате други ангажименти, доведи и щерката, че мойта кокона само за ковърдейл ми говори, зарад дъщеря ти. - Ще идва ли ковърдейл на НИМ, ама сам ли ще е - ей таквиз работи, от сряда е заразпитвала. :D Ти си единствения, освен Велко, на когото Рени помни ника от форума. :D

Стига с тия бойни намерения, :mrgreen: ще има почерпка в неделя. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники, ако можеш и ако немате други ангажименти, доведи и щерката, че мойта кокона само за ковърдейл ми говори, зарад дъщеря ти. - Ще идва ли ковърдейл на НИМ, ама сам ли ще е - ей таквиз работи, от сряда е заразпитвала. :D Ти си единствения, освен Велко, на когото Рени помни ника от форума. :D

Ице,дъщеря ми през уикенда ще е при баба и дядо.Но ако я взема преди срещата на НИМ,ще я доведа ,да се видят двете кокони.

Айде,нема да ги биеме СААБ-аджийте,щом казваш!Ще взема да донеса от моето домашно вино за стопляне на отношенията с колегите. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ше взема да хвана и аз да се появя за по биричка! smile027 Тъкмо, ще видите как, едно Бургаско Сантафе как небрежно ме резна а в него дори нямаше шофер просто било небрежно оставено на D вместо на P. И така леко ме шибна неговото семенце недодялано! ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малееее,не го ли изчака да му........Преди няколко дена те видях почти пред НИМ,нищо ти нямаше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малееее,не го ли изчака да му........Преди няколко дена те видях почти пред НИМ,нищо ти нямаше.

Е, изчаках го писахме протокол за ПТП. А, иначе, колата не и е нищо фатално само дето бронята е надрана и накривена калника е тръгнал, на фара е надран доста грозно, вътре рефлектора явно се е поразбил защото доста зле свети! Абе мани бегай! ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице,дъщеря ми през уикенда ще е при баба и дядо.Но ако я взема преди срещата на НИМ,ще я доведа ,да се видят двете кокони.

Айде,нема да ги биеме СААБ-аджийте,щом казваш!Ще взема да донеса от моето домашно вино за стопляне на отношенията с колегите. smile027

А барем пичовете със самолетите известени ли са, че ще има хапване и пийване насред студа пред НИМ, че да не опустеем само шкодоводи там...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А барем пичовете със самолетите известени ли са, че ще има хапване и пийване насред студа пред НИМ, че да не опустеем само шкодоводи там...

Знаят, бъди рахат:

http://www.saab-club.com/forum/viewtopi ... 979#p58979

Случаят е приключен !

Остава бирата.

Дотук кой мисли да мине в неделя?

Freaktattoo

Ico_5kov

Аз

Други - пишете в тази тема, да не пускаме в срещи, а аз ще ъпдейтвам този пост.

На следващата страница има още желаещи. Едно 10-тина коли се надявам да видим там от самолетната марка, ако са повече - още по добре. Ти ще докараш ли на брат'чеда ти самолета?

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде,нема да ги биеме СААБ-аджийте,щом казваш!Ще взема да донеса от моето домашно вино

Винаги готов! smile027 А какво да е мезето?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладкия салам на pow, какво друго.

edit: Ице как да го разбираме това сега:

За съжаление ми се налага да пропусна срещата тази неделя, надявам се по нататък да имам шанса да се запозная с колегите от СААБ форума и да се насладя на прекрасните им самолети.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладкия салам на pow, какво друго.

edit: Ице как да го разбираме това сега:

За съжаление ми се налага да пропусна срещата тази неделя, надявам се по нататък да имам шанса да се запозная с колегите от СААБ форума и да се насладя на прекрасните им самолети.

Поздрави.

Понеже се превърна в практика през един-два месеца да чета лъжи по мой адрес, да бъда обиждан и ползван за мишена във форума, както и да ставам свидетел на нищо незаслужени прояви на неуважение, сега вече, след последните заяждания с мен тук, загубих за постоянно всякакъв интерес за срещи и всичко свързано със клубни сбирки и мероприятия, Мише. Иначе за неделя бях се приготвил да правя два салама, сладкия и соления, както и едно руло, даже и продуктите си бях накупил - ами, прибрах се от от пазар, почетох форума и се отказах от приготовления и срещи, свързани със Шкода. Но пък не бях виждал едни приятели от Стара Загора от отдавна, та с тях ще направя купона в неделя.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, според мен много навътре приемаш нещата - и на мен напоследък не рядко ми се случваше да влизам в конфликти без самият да го желая, но в такива случаи се ръководя от правилото: правя каквото АЗ считам за редно и в съответствие с правилата на форума, па да става каквото ще! Няма да си обръщам другата буза на когото и да било, ако реши да си налага мнението по неподходащ начин, па дори и да има известни основания smile049

По темата - следобед може да мина за малко на път към вилата, особено ако има навити за седянка в ОМВ-то, че жената не обича да кибичи на студа... ще нося една хубава емблемка, не знам точно за кой модел е /не е за моята/, та ако някой си я хареса и почерпи, негова е smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.