Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Срещата, беше супер! Поне, от там от където я хванах! Две, хладни бирички в Евъргрийна, с едни люти пържени картофки и приятната компания на колегите от Шкода форума, и на тези от СААБ, с които, така и не се запознах защото отидох малко по-късно! Но, беше много приятно, надявам се скоро да се направи една организация, за среща в някоя приятна кръчмичка! smile159 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано за пръв път тръгнах на форумна среща без настроение,с оглед на последните писания,но видях че все пак си заслужава.Колегите от СААБ се бяха организирали,запознахме се,уточнихме някои недоразумения и след подадената и от двете страни ръка,мисля че заровихме томахавката и изпушихме лулата на мира.

Васко burziqvlak почерпи за рожден ден-да е жив и здрав!

Срещата се получи,макар и да се усещаше липсата на някои важни елементи от форума.

Особено приятно беше в "Евъргрийна"на сладка приказка,хубава биричка,вкусно мезе и добра компания!Евала! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе усетих,че сте се покрили някъде на топло.На прибиране към вкъщи минах през НИМ,към 16ч.,ама нямаше ни шкоди,ни сааби! smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе усетих,че сте се покрили някъде на топло.На прибиране към вкъщи минах през НИМ,към 16ч.,ама нямаше ни шкоди,ни сааби! smile049
Ами звънни бре Ники. Евъргрийна е перфектно заведение. Освен това smile092 е разрешено, та ми идват едни идеи... Ама аре тях в друга тема. Иначе срещата беше супер. Вярно, че се бяхме разделили на два лагера, но все пак не се познаваме толкова добре. За следващата обща среща на СААБ клуба и Шкода Клуб България се надявам, че вече ще се познаваме по-добре.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами звънни бре Ники. Евъргрийна е перфектно заведение.

Мишо,нямаше как,прибирах се от софра,пък и бях с жената и дъщерята! smile049

А ,този Евъргрийн,къде се намира,ако не е тайна? :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намира се в Студнтски град и наистина е идеално място за подобни събирания, когато е кофти времето или пък просто ни се пие студена биричка.

smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ,този Евъргрийн,къде се намира,ако не е тайна? :-k

Kaто, минеш новото фантастико на Симеоновско и след него веднага У десно ;) и около 600 - 700 метра от лявата страна се пада, много яко наистина и мачове дават има си булсатче спокойно такова едно! Не бях ходил, не знам кой го е предложил, но много ми допадна! :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бях ходил, не знам кой го е предложил, но много ми допадна! :smt017

.....някоя пияница дето живее наблизо smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На "пияницата" :smt017 за предложението,а иначе нали разбра,че шефа е наш човек+че ти е адаш... smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ба! Една среща да пропусна и вие ще си направите кефа в различна кръчма от ОМВ-то! Не сте честни! За другата се записвам!...smile027

Всъщност ми харесва идеята да се придвижим от точка А до точка Б в колона...може и табелки да си сложим на първата и последната кола от колоната, примерно Шкода клуб бг...тва в кръга на майтапа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и аз останах приятно изненадан. Това рядко се случва. Този път обаче (както и предишния ) нямах кинти и пропуснах пък и Мая се обади да ме води у нас и тъй. Веднъж отидохме в мега яката пицария в Борово, когато беше огромната среща. Аз, монтанския Цецо, Мишо, Жоро Оdin, МимиБ с мъжа и краси, може някой да пропускам, та и тогава също беше мега добро хрумването. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...пък и Мая се обади да ме води у нас и тъй. :)

Туй вече звучи като за друга тема :-)

По темата: Дайте да се организираме 2-3-4 задномоторни за някоя среща, за да си струва да изкарам Зелената ламя...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....някоя пияница дето живее наблизо smile021

Aз си знаех, че си намесен, но добре, добре пак да ни водиш! smile168 И идеята за колона от НИМ примерно, е супер, само, че мен някой ще трябва, да ме вози, че с опела ще вазвалям пейзажа! :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...пък и Мая се обади да ме води у нас и тъй. :)

Туй вече звучи като за друга тема :-)

По темата: Дайте да се организираме 2-3-4 задномоторни за някоя среща, за да си струва да изкарам Зелената ламя...

Ей, добре, че съм аз да ви отсрамвам лъскачките, дето ги криете на тъмно. Човек ще рече, че не са в движение, бе! Я за следващата сбирка всички задномоторни под строй! Иначе МНОГО ЩЕ ВИ СЕ РАЗСЪРДЯ smile011

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Я за следващата сбирка всички задномоторни под строй! Иначе МНОГО ЩЕ ВИ СЕ РАЗСЪРДЯ smile011

След такава закана мисля всички предномоторни да дойдем на заден ход smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, добре, че съм аз да ви отсрамвам лъскачките, дето ги криете на тъмно. Човек ще рече, че не са в движение, бе! Я за следващата сбирка всички задномоторни под строй! Иначе МНОГО ЩЕ ВИ СЕ РАЗСЪРДЯ smile011

Поправка - на тъмно и хладно smile004 (сега бираджийте ще кажат "Де да беше бира") :D

Недей да ни се сърдиш, ами вземи и ни организирай! Миналата година имаше разходки по планината, аз ги изпуснах, таз година що не вземем пак да се организираме?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пепи, аз към предномоторните нямам никакви претенции - вие сте си редовни. Ама тия дето са с коли "секси отзад" нещо се излагат и са за бой. То ръждата така или иначе ще избие. Дали ще е тази или следващата година - все ще трябва да се прави. :lol: Като са си ги покрили на хладно и тъмно тия коли, да не мислят, че ще им се размине "жълтата гостенка"? smile091 smile091 smile091

Задномоторни от всички страни на Шоплука - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А така Динке,къде се изгуби? Знаеш че си виден организатор из шоплъка,а и не само там. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Относно изложението в Интер Експо Център, тази Събота и Неделя, предлагам да се съберем на НИМ и да направим "ГРУПОВО" нашествие.

Както предложи колегата C2H5OH, може да се съберем по-рано от обичайното 14:00

smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да внеса разкол , бих предложил нова сбирка в "Евъргрийна",особено ако вали... smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.