Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Аз в 2 ще гледам да съм на паркинга. Няма да си мия колата, за да видите нагледно какво се случва с автомобили, в които се возят кучета със страст към блатата. Няма да водя Рошка - ще дойда да ви видя и да си почина от тая бяс. След това... каквото дойде. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile091 Рошка,блата,а 2 броя терминатори с кални крака,РЕВЕ ми се :smt0344

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали на VW феста ще се ходи. Аз ще гледам да съм преди 14:00 на НИМ, пък ще го решаваме на момента. НИМ, OMV с/у НИМ, EverGreen или VW фест. Каквото кажете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На vw fest бях днес :smt017

Има 4 тунинговани Шкоди !!! smile126

Препоръчвам ви да отидете!

Уникално е!

Шкодите са 3 и наистина са много добри :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе! Баш днес... Извинявайте, че не стигнах, ама ми се отвори работа и сега се прибирам като утрепана... Следващия път няма да пропусна, та каквото ще да става... Дано да е било весело, за да ме е мнооооооого яд!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше ми приятно да се запознаем!

Съфорумците които изядоха по два бомбона пияна вишна - дано да не са сприрани от КАТ след срещата smile091

На следващата среща пред НИМ се надявам да съм вече с пастирана и полирана професионално Шкода - за да се види истинския и блясък!!! smile126 :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яд ме е за бонбоните :smt0344 , ама немаше как! Днеска си бях детегледачка!

И аз! smile049 smile117 smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за бонбонките! Аз една хапнах, че биропиенето да мога да осъществя! А Фабията е бижу направо! Да си я търкаляш много и да те слуша като предишното ти "куче"! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За детегледачките - ще има бира на следващата среща!!! smile027 smile027 smile027

Ние и на снимки ще се зарадваме! Поне виртуално да посетим салона и нашите специални пратеници! \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Днешната среща беше слънчева и забавна,въпреки отсъствието на ВИДНИ представители от форума!

Знакова за тази среща според мен беше появата на Боби Доктора (повече от половин година отсъствие),прясно , ама току-що измитата червена мълния на PRR,хубавият саунд от двигателите на masterOne и Krankenstein и последвалата раздумка в OMV.Който не дойде днес може само да съжалява! smile004

Снимките са ТУК

Видеото ТУК

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.