Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

ха,ха,ха,ха,ха,таман ги смятах утре ли се пада,че тия навици дето ги имам ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как така става напоследък - на 90% от срещите съм на рожден ден ](*,)

Мистър Чарли, хич и не се оплаквай :mrgreen: - днес е голем празник, да ти е жива и здраве Майчето, все така усмихната и прекрасна да е, да се радва на обичта на двете принцеси и на твоята, още дълги години да го срещате този хубав ден заедно и често да имате и други поводи за усмивки и празнуване!!!

smile159 НАЗДРАВЕ!!!! smile154

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, знаех си, че светкавично ще реагираш, и както винаги приятелски и любезно!

Благодаря и от нейно име и smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше като първомайска манифестация-многолюдна и пъстра! Явно предстоящият събор активира всички smile035

Ето какво заснех с моя скромен фотоапарат! A тук има повечко адреналин!...още и още и последно!!! smile001 smile001 smile001

p.s.нещо бавно се качват нещата във VBOX-а smile049 При мен върви тегаво,затова пускам ОЩЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййййй на събора ще е страшна лудница! А днес срещата беше супеер! :))))))) за краткото време в което присъствах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние (Хл)Опел на пистата няма да допуснем smile004 !

Младенски, чакаме мапването......

Васко, ша та шамаря...как изгаси веднага топлата кола :)

Имате член с РСка или беше Верцуна....

Добра среща сте заформили! Браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ися, чакам бат Сами да каже кога да идвам smile117

Този RS е на друг колега ама не му знам ника /той ще си каже сам/

Иначе сега като се загледах..........Васко ти така ли я гасиш след рън бе :smt0344

айде да идва 20-ти

smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емблемата, емблематаааааааааааааааа! Искаааааааааам ! :(

:smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така си помислих, че от клипа се вижда - слабичък е в сравнение с Верцуна.

Ама Верцуна сега се е подложил на строга диета, че си викам: Може да е отслабнал, мишока!

Браво.... ставате многобройни.

На Междене ще е онтересно!

П.С: Стига Сами да ми направи турбото като хората! smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние (Хл)Опел на пистата няма да допуснем smile004 !

ХаХаХа, еми правилно, това все пак е Шкода събор! Аз най-вероятно няма и да съм много в състояние да карам smile048 smile049 smile027 НО да знаеш, че пак ще те гоня по ливадата! smile117

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шегувам се бе, мишок. Ще ме гониш....докато не се спънеш във въжетата подсигуряващи шатрата и да се пребиеш пак като куче!

Ще се радвам да заповядаш ...било то и с Опела! Няма лошо!

Носиш една бутилка в неправилна форма ...... да може с Младен да спретнем хубаво купонче (няма твоята да е единствена, но....) и така!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна и многобройна среща s_flag !

Пепи, мерси още веднъж за услугата с VagCom-а smile027 !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шегувам се бе, мишок. Ще ме гониш....докато не се спънеш във въжетата подсигуряващи шатрата и да се пребиеш пак като куче!

Ще се радвам да заповядаш ...било то и с Опела! Няма лошо!

Носиш една бутилка в неправилна форма ...... да може с Младен да спретнем хубаво купонче (няма твоята да е единствена, но....) и така!

Бутилки ще има за всички от сърцеее! А, иначе, прав си... Не ги видях въжетата и много се разцепих! Ама и ти много бегаш да ти се не знае! Собственика, като колата Много бяга! smile168 smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе smile091 добри клипове smile048 само дето е много студено за летни гуми и няма старт!!!

s_flag

Анализирай ситуацията,че да няма оправдания на "Междене".

Гуми ли ще сменяш,купето ли ще олекотяваш,не знам....тази година на тебе ще залагам!

На Искрен турбината за съжаление няма да е готова за събора,така че го отписвам от класирането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.