Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Хехе smile091 добри клипове smile048 само дето е много студено за летни гуми и няма старт!!!

s_flag

Анализирай ситуацията,че да няма оправдания на "Междене".

Гуми ли ще сменяш,купето ли ще олекотяваш,не знам....тази година на тебе ще залагам!

На Искрен турбината за съжаление няма да е готова за събора,така че го отписвам от класирането!

Явно имаш информация от кухнята smile091 аз не се надявам че ще мога да направя нещо значимо ама да видим. А за гумите ще видим, май ще ми трябват по-широките!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, като ви гледам подготовката,май ще ви бия със стоковия Супърб,всичките кандидат състезатели....... smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, като ви гледам подготовката,май ще ви бия със стоковия Супърб,всичките кандидат състезатели....... smile021
ами да :lol: единия не сЕ е донастроил,ИМА НЕЩА ДА СМЕНЯ ПЪРВО ОБАЧЕ и е доста зле,другия пък е със СДИ smile091

АМА НЯМА СТРАШНО ВЕРЦУНА Е ВИНАГИ НА ЛИНИЯ И НОМЕР 1,той ще ни отсрами smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейййй, разкъсахте ни...... smile091 поне мерак имаме smile001

Един път да се престрашим иииии......куките дойдоха!!!! smile091 добре че Юли и Пепи ни покриха глупустите smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Ако не ми мине котка път ще докарам Зеленка утре на срещата! smile152 smile117 s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък, за голямо съжаление, пропускам! Много работа покрай панаира на книгата...

Приятна среща! s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, беше срещата! :) Само, че много жега бе да му се не знае!!!

Това е от ''вечния пожар в тебе'' smile027 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, беше срещата! :) Само, че много жега бе да му се не знае!!!

Това е от ''вечния пожар в тебе'' smile027 .

Ела на събора и ще видиш силата на пожара! smile027 smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да викнем и пожарникарчето дето ни управлява на помощ smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

срещата беше чук. много народ. всички чехкинки лъснати измити, е освен тази на Васил smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...всички чехкинки лъснати измити, е освен тази на Васил smile091
И мойта, ама ще се поправя за събора.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
То при тая жега кой би се показал на слънце :-k

Е, ние се крихме под дърветата и дебнахме като партизани да се появи някоя Шкода. 4 Шкоди и едно колело се появиха... smile049 Пък и имам спомени, че на по-големи жеги сме се събирали много хора. :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четири Шкоди и едно колело, толкова за днес! Гледахме безплатни демонстрации от Нисан GT, а също и акробатични такива от един скутер...то в тая жега и това си беше екстра! :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както се казваше: "героят е винаги в строя". Другия път ще си взема столче, масичка, хладилна чанта и барбекю - да се занимавам в сянката на боровете, пък който дошъл - дошъл ! :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, кога ще е другата среща, яе искам и аз да дойда, да се запознаерм, имам Оки от 1,5 г. вече, а не съм бил на нито една среща, а искам и да си взема стикер на най готиния Клуб smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.