Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Заповядайте на срещата. За момента стикерите са изчерпани, но имаме лайстни за регистрационните номера, както и тазгодишен календар. Ще има, разбира се, нов тираж за стикери. За съжаление, най-общо казано, забавата им се дължи на финансова некоректност...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, а някой може ли да ми каже какво е това НИМ и къде се намира. Извинявам се, ако ви се струва тъп въпроса! Поздрави! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, а някой може ли да ми каже какво е това НИМ и къде се намира. Извинявам се, ако ви се струва тъп въпроса! Поздрави! smile159

Национален исторически музей, намира се точно тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Национален исторически музей, намира се точно тук

Скоро няма да можете да правите срещите си там. Гледах по новините, че ще строят стадион за националните ни отбори там. Свършиха ли се терените в София, че точно пред Историческия Музей ще строят стадион???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е надали ще е проблем да се изместим в ония апендисит, водещ към детелината на бул. България. но не схващам защо това място !?

или аз съм тъп или точно в другия край на София, пак отвъд околвръстното има хиляди квадратни метри нищо, което може да се използва за каквото пожелаят. ама не, в Бояна да е ... ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много по-добре е националния стадион да е на подобно място, защото ще престанат всички проблеми с движението в центъра КОГАТО има мач на разни фолк-звезди, като Левски & ЦСКА или жалкия ни нац отбор! Стадиона трябва да го направят така малко след околовръстния път примерно на черни връх или пък на копитото. Кво ще ни застрояват НИМ-чето smile048 ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това няма да не национален стадион, а база за тренировки.

И е абсолютно безумие да я правят там... Национален Исторически Музей и база за тренировки на ритнитопковците ни ПРЕД него :smt0344. Следващата стъпка сигурно ще е да направят музея на чалготека, че да има къде да релаксират героите след тежките тренировки. smile012

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе трудно се цели една топка, виж две силиконови е по-лесно smile091 А и няма фал за игра с ръка.

Ееееее,не. Думи нямам,много добро попадение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това няма да е пред,а зад ним :) Спокойно срещите не се отлагат smile159 Хайде до неделя smile152

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой ще се прежали ли в тоя дъжд,аз съм за smile152

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще дойда.Таман да пробвам чадъра от Супърба!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес и аз смятам да дойда.Може да закъсне малко, но ще дойдаааааааааааааааааааааааааааа!

И съм ви приготвила изненада! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз сигурно ще намина, само не знам с коя кола :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки,че закаснях (имам уважителна причина) срещата беше супер. Хапнахме, пийнахме, смяхме се - какво повече му трябва на човек?:) s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Времето се смили, колкото Ицо да направи поредните култови снимки и после....газ към

"Евъргрийна".Там групата беше сериозно подкрепена от Жоро + "пиянка тийм", а Любомиров успешно разчисти паркинга с .... дрифт! Ей, брутално е това BMW !!! smile035

Пристигането не го снимах, но тръгването беше същото - гледайте !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Независимо, че успяхме да се присъединим на по-късен етап от срещата, искам и аз да споделя, че беше супер, компанията беше много весела и разбира се макар и форум срещата да беше на Skoda club, този път атракцията беше новата придобивка на Lubomirov1985 s_flag Така, че благодаря за организацията и пак да спретнете някоя такава срещичка в някое готино заведенийце smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна среща се получи и днес, само дето забравихме да снимаме в кръчмата!

п.п. Ице, глей колко готин съм те барнал...

post-4130-138453316171_thumb.jpg.jpg]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха, аз изобщо забравих че днес има сбирка на НИМ smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз останах очарован от дъждовната част на срещата днес. За втората част ме е яд, че нямахме възможност да дойдем с Ирина, но задачки, кво да се прави, а време - много малко, никакво направо, дори и в неделя. Съжалявам, че не се видяхме с Ники Любомиров, за да му спретна по една сериозна видео и фотосесия на бесната дрифтаджийка, както бях обещал, но си запазвам правото за следващия път.

Маджо, мерси за снимката, :smt017 smile027 и ти си излязъл страхотен, абе, убавец ерген си остава такъв, убавец имам в предвид, не вечен ерген. :mrgreen: ;)

post-7746-138453316205_thumb.jpg

Всичко останало от моите снимки е тук.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SUPER беше! Жмуцнахме по една бира а преди това по още две! И на днешната среща. определението "Пиянка Тийм" си е доста точно! Обмислям да спра алкохола но си мисля, че ще ми се изгуби чара! smile049 smile027 s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля,моля, ще спирал алкохола!!! Кой ще ме развеселява вечер с късни СМСи от дискотеките! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво,браво Ицо,ти си историята в снимки на Соф.форумциsmile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.