Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Въпреки дъжда добре сте си изкарали... яд ме е, че часовника на компа ме подведе /кой-знае защо се бе върнал към зимното време/ после почна пороя и реших че няма сми... пък и не знаех на кого да звънна да питам в коя кръчма сте се скрили ;) А този баварец предполагам е тунингован, с какъв мотор е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А този баварец предполагам е тунингован, с какъв мотор е?

viewtopic.php?f=1&t=24214 :smt034

В случай, че не си видял темата. smile056

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А този баварец предполагам е тунингован, с какъв мотор е?

viewtopic.php?f=1&t=24214 :smt034

В случай, че не си видял темата. smile056

smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Аз най-вероятно ще пропусна. Имам доста багаж за подреждане, а заминавам утре. smile049 Ще се видим третата неделя на август. :smt032 Пък, който има път към Варна, да се чувства свободен да звънка, ще се радвам да се видим! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък, който има път към Варна, да се чувства свободен да звънка, ще се радвам да се видим! ;)

Гога, за малко се разминахме - аз днес се върнах от там :) Ще ти звънна през август, ако имаш место в баничарката на връщане да качиш малко чаркалък от Хашек, че не успях да побера по-едрите неща в баба Фела...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

не виждам защо другата сбирка да е отмяна на неделната такава,

аз утре ще гледам да присъствам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

там сме, дано най-накрая се появи някой и да сцепим рекордите от предните сбирки - тамън 4 човека :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Плана ми за неделя е натоварен. Но този път обещавам да дойда. Ако колата е мръсна - ще съм с боядисана коса. Ако косата не е боядисана - ще съм с чиста кола. Днес заминаваме за Казанлъшко, но утре вечер, живот и здраве, трябва да сме се прибрали. Та, за неделя, за сега - твърдо съм на линия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък понеделник, живот и здраве, се връщам от Варна. Така че и тази среща ще пропусна:-/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.