Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Както винаги моите планове се правят без да подозирам, че в последния момент всичко ще се обърне нагоре с краката. :) Вчера, късно вечерта се върнахме с много продукция, която не търпи отлагане.

За това, последно: Идвам небоядисана и на мотор, че най-бързо става. Нали няма да ме върнете? :) Около 2:30 ще гледам да съм там :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък смятам да се появя, колкото да ви разваля антирекорда :)

Май точно така ще стане. :)

там сме, дано най-накрая се появи някой и да сцепим рекордите от предните сбирки - тамън 4 човека :D

4 човека и 1 жена. smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля да се появя.Мога да дойда и пеша,толкова съм близо...но нали трябва да си покажа за какво съм в клуба... smile159

smile117

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина среща в камерен състав под парещото слънце. smile091 Липсваше ми това!

Видях на живо лъскачката на Любомиров. Жалко, че нямаше папараци да я нащракат. Мноооо лачена, бе гъзе! :D

Между другото, май много от s_flag феновете са се преориентирали към 2 гуми през лятото. Това е повече от похвално! \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А представяш ли си какво ще стане ако Шкода извадят двуколесно ... smile048

До колкото ми е известно имат велосипеди. И ми се върти в главата, че май имаха и някакви мотопеди, но не съм много сигурна.

Ако шкода извади мотор, ще съм първи на опашката!

А, не бързай. Щото като знам от 120-ките какви детски болести могат да изскочат... smile049

Бих си взела. Само от любов към марката. s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

120ката ме возеше до МЕИ-то всеки ден с една бутилка от 10 литра вода в багажника, за всеки случай. Но имам едни от най-хубавите си спомени в нея :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина среща в камерен състав под парещото слънце. smile091 Липсваше ми това!

Видях на живо лъскачката на Любомиров. Жалко, че нямаше папараци да я нащракат. Мноооо лачена, бе гъзе

:smt017

Само да вметна в тази връзка и аз, че той макар и да не разполагаше с много време, поради ангажименти, специално мина да ви навести, за да покаже лъскавото баварче на тези от вас, които не са го виждали на живо smile001 а що се отнася до това, че нямаше кой да я фотографира днес, тя вече си има доста снимки във форума така, че е увековечена s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина за малко,но все пак се класирахме :) много ангажименти този уикенд. Динке,мерси за хубавите думи по адрес на Баварката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си взема колата в петък или събота и аз ще дойда за пръв път да си покажа Шкодака тъкмо ще е на около 100км ,,,,стар, стар,стар :D:D:D

04.09 нали или няма да има никой?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е сигурно, някой говореше за скара на поляна тогава.

Е, вече е сигурно, след като скарата се отложи с 1 седмица. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile091 smile091 smile091

На 18.09 найстина ще гледам да дойда. Ако пак пропусна, който ме види на учицата да дойде да ми удари шамар.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.