Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Приятно се получи. И имаше не малко хора. :smt004 Любопитно ми е папараците какво са направили. smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата наистина беше много приятна, макар да ни беше жешко. :) Мишо Алкохола дойде късно и за това бе наказан грубо. Следващия път да не закъснява толкова. :)

Ице, де изчезнаха снимките? Много са хубави! Защо ги скрихте? smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата наистина беше много приятна, макар да ни беше жешко. :) Мишо Алкохола дойде късно и за това бе наказан грубо. Следващия път да не закъснява толкова. :)

Имаме тука колеги, Динче, дето срещата не уважиха, но експертно мнение за качеството на снимките, направени от мен, изказаха - е, аз не ща да тормозя форума със много "размазани снимки" - от 134 може би 5 или 6 - Пепи със Мица в началото и ти на отдалечаване с мотора в края - махнах аблума, помолих и махнаха и темата - който е специалист и с по-добри умения и техника от мене - да ходи да снима и да публикува, аз повече няма да си вадя фотоапарата, да снимам и да давам линкове на място, където се подвизават хора, дето не се сещат, че могат да обидят някого с писаниците си. Албума ще бъде качен на друго място, ще дам линк на уважилите срещата, има го и в социалната мрежа. От мен, след подобно, с нищо не предизвикано отношение от определени потребители, за кой ли път - толкоз.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, наистина хубави бяха! Къде са? :-k :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На някой като не му харесват снимките, следващият път да наеме един професионален фотограф...

Аз лично много ценя хора като теб, които снимат постоянно когато са в компания!Спомените избледняват, но снимките са завинаги!

Скромно от мен: Цък!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме тука колеги, Динче, дето срещата не уважиха, но експертно мнение за качеството на снимките, направени от мен, изказаха

И аз не успях да се класирам тоя път, въпреки че желание не ми липсваше, ама... семейни ангажименти. smile049 Ице, за следващата среща да се стегнеш и да си оправиш настройките на хапарата, че ще има изненада... ако Макс-а вече не се е изпуснал нейде из форума. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На някой като не му харесват снимките, следващият път да наеме един професионален фотограф...

Аз лично много ценя хора като теб, които снимат постоянно когато са в компания!Спомените избледняват, но снимките са завинаги!

Скромно от мен: Цък!

Ето го и Ицето! :smt004

Снимките наистина са много хубави! Не виждам причина да се закачаме на дребно и да се засягаме за такива неща. Живота е хубав и цветен. Голяма работа, че има 3-4 снимки, които не са на фокус. Като се напие човек да не би всичко да му е на фокус? smile027 Ай наздраве и по-ведро! s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз му се чудя на Ицето, станал е много докачлив напоследък, все едно че идва от друга държава/планета... вместо да си го премести у съседнио крачол. Аре другия път аз ще пощтракам, пък ако има после рекламации ще ги пращам на касата да се оправят :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еее,ще се изпокарате за едни снимки

ще дойда да снимам другия път :D

Само обещаваш smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питка ще замесим, мед ще наберем. Червените килими ще са на лице, както и лентички за рязане ще има. Да не би варненци да са решили да превземат София? smile021

п.с. Сега разбирам защо Сашето си заплю "присъствен ден" за следващата среща. smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile001 е това е сега в неделята, на скара под дълбока сянка. Чакаме те тогава smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.с. Сега разбирам защо Сашето си заплю "присъствен ден" за следващата среща. smile091

Не, деня на среща бе избран без оглед кой с какво ще дойде. Аз, ако искам мога да взема и фелицията, стига да и налея бензин. Случайност е, че 110 ще е на тая среща и не е сигурно, че ще съм с нея. Косьо ако реши да се включи в събитието, много ясно, че ще дойда с него. Йерархията на Шкодите за мен е

120/130/136estelle

Rapid/Garde

110/130/S100/1000mb

Octavia1 1.9TDI

Felicia135/6

Fabia/Octavia/Roomster/Yeti/ .... i t.n.

3 цилиндрови ППС

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само обещаваш smile004

Аз съм го навил вече :D

п.п. пък и с този уникален апарат няма как да не дойде!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, деня на среща бе избран без оглед кой с какво ще дойде. Аз, ако искам мога да взема и фелицията, стига да и налея бензин. Случайност е, че 110 ще е на тая среща и не е сигурно, че ще съм с нея. Косьо ако реши да се включи в събитието, много ясно, че ще дойда с него. Йерархията на Шкодите за мен е

120/130/136estelle

Rapid/Garde

110/130/S100/1000mb

Octavia1 1.9TDI

Felicia135/6

Fabia/Octavia/Roomster/Yeti/ .... i t.n.

3 цилиндрови ППС

Какво бре имаш против ти 3 цилиндровите ППС та си ги турил на последно място. Недей тъй, че на тема Вартбург съм малко докачлив.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питка ще замесим, мед ще наберем. Червените килими ще са на лице, както и лентички за рязане ще има. Да не би варненци да са решили да превземат София? smile021

Ами аз я превзимам вече 3-ти ден ,но не остава време да звънна да се видим.

Вчера тъкмо се чудих какво да правя и бях решил да се видя с gogata и PRR в чешкия клуб, но пак излезе неотложна работа.

В къщи нямам интернет и прескачам до МОЛ София да се закачам за някоя свободна връзка.

Ако има свободни и експедитивни колеги, днес в 14.00ч. имам среща с POW,заповядайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво бре имаш против ти 3 цилиндровите ППС та си ги турил на последно място. Недей тъй, че на тема Вартбург съм малко докачлив.

Вартбурга много пуши, но на него му е простено, че е 3 цилиндров. Конкуренция му е било 2 цилиндрово ППС от картон което също чади яко. Шкода на него опреличавам.Това за мен е срам, да изкараш 2000 и незнам си коя година мотор като през 60те ,3 цилиндъра, в източна Германия и да го тикнеш в спортна кола.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности на Ицо(pow) за отделеното време в МОЛ София.

Срещата бе ползотворна,появиха се доста идеи ,но разкриването и ще е ...като му дойде времето! ;)

Ето и нещо любопитно:

post-3740-138453330376_thumb.jpg

до като прибягам до WC,Ицето въведе ред в форума!!! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз благодаря за хубавата раздумка и страхотното време, което прекарах с теб, Цецко. smile027 Съжалявам, че няма да можеш да успееш за скарата в неделя.

Поздрави. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета,утре 14ч ще има ли среща?

:smt017

Може да я преместим с час по-рано, че нали ще има Формула. :-k Какво ще кажете?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да я преместим с час по-рано, че нали ще има Формула

[-X Няма да има. Или поне няма да е F1 smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да я преместим с час по-рано, че нали ще има Формула

[-X Няма да има. Или поне няма да е F1 smile049

Значи Sofia Beer Drinking Team е подал грешна информация. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

издъних се стабилно :oops: :^o :^o

днес в сме там

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.