Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Дойдох, видях, покарах! Бях ви позабравил но много се радвам, че се видяхме. :D

Чакам снимки на руса жена в руса кола. Много и тичаше, а и тя много се усмихваше. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eх, Митко е изкарал 110 -ката . smile126 Сигурно доста народ се е нащтракал с нея. Давайте снимки бе скрънзи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше страхотна и дълга среща. Видях отблизо моята Шкода мечта и дори седнах в нея! Митака не се спазари, обаче. 3 мотора му предлагахме за нея, а той се дърпаше. smile091 smile091 smile091

Благодаря ви момчета! s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително приятно ми беше и на мен! И много се радвам, че видях на Митко 110-ката, и че ме пусна да седна вътре. :smt004 .

П.П. На Вещичката наистина много й отиваше тази кола! :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е т'ва е! На НИМ прекрасна среща с готини хора и невероятен екземпляр,но ти Любомиров - ходи и прави лютеница. Ейййй,малоумна работа е това мойто....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам - закъснях, руса жена в руса кола не видях, но пък оттук - нататък съм в час!

Ей, добре че ни е Динка, макар и с мАторя...вижте само какво настроениеpost-7032-138453332225_thumb.jpg

Такива хора правят срещите приятни! Иначе пъстро и шумно - дизели, бензини, задномоторни, двуколесни...в края на лятото сме като на панаир - всичко върви! s_flag Втората част в OMV беше по - кротка, на кафенце и безалкохолно, но на сладка раздумка! Там който снима...бързо да се поправи...!

А моето фото е тук:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше много приятно, радвам се, че успях да дойда този път. Хиляди благодарности на Ники за тест-драйва. Такава кола не бях карал, невероятен е Супърба :smt017

Гогата има черна точка, замина без едно чао да каже. В сряда ще уточним как ще си изкупи вината.

Колегата със синята O2 FL не разбрах с какъв ник е във форума...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гогата има черна точка, замина без едно чао да каже. В сряда ще уточним как ще си изкупи вината.

Е как, как - с бири smile027 smile049. Изчезна ми от очите и чак като тръгвах вече те видях къде си се позиционирал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е т'ва е! На НИМ прекрасна среща с готини хора и невероятен екземпляр,но ти Любомиров - ходи и прави лютеница. Ейййй,малоумна работа е това мойто....

Eеее Любомиров какво изказване само! smile175 Щом си фен на лютеницата и искаш да си похапваш цяла зима трябват жертви! Ако не трябваше да оставиш жените да се занимават с тази дейност,пък ти да се присъединиш,срещата определено е била готина и отсъствието е за наша сметка, но пък ще има и други такива срещи надявам се :D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като съвестен потребител и примерен мод си пуснах снимчиците в съответния раздел viewtopic.php?f=27&t=25040 /макар и с малко закъснение :oops:/

Радвам се, че се получи хубава среща с изобилие от МПС-та за всеки вкус - от ретро Шкоди и мотори до... тежка пътностроителна техника :)

п.п. Динка да не се обижда, ама жълтите спортни коли тичат повече на брюнетки, скоро ще направя и снимков мат'рял по темата ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти може да си съвестен потребител и добър мод, ама линка дето си пуснал реве за име и парола :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправих го вече, просто в бързината го бях копнал направо от едит панела на снимка.бг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даммммм,беше се хубаво :) да не забравяме,че си имаме и БЕБЕ в клуба,Ники :)

П.С Колега,NightSpirit ето ме в целия ми блясък smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз минах за малко защото бързах и не ви обърнах много внимание :oops: а после неможах да запаля малко smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.п. Динка да не се обижда, ама жълтите спортни коли тичат повече на брюнетки, скоро ще направя и снимков мат'рял по темата ;)

Сега ще ти издам една дълбоко пазена тайна: Аз съм брюнетка по рождение. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, няма проблем - тя всъщност и колата по рождение е била оранжева, а не жълта smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.