Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ако не гръмне нещо ще дойда,че както са ни подкарали.........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Ганев, да разбирам ли , че не работите в рекламната сфера ??? :o

Малко съм объркан ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига бе, Пешо, не вярвам Сашо Диков да дойде да гръмне и някоя от вашите коли, освен неговата си. smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази неделя е третата от месеца, ще има ли среща?

Ванка - ела да се видиме - забраихме се д...а smile027

няма да гърми нищо - споко .... ще ви обезпечавам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще гледам и аз да се класирам поне за малко, но не обещавам понеже точно в ранния следобед жена ми се връща от Гърция и трябва да посрещам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще гледам да мина, барабар с Гената, че доста отсъствия ми се насъбраха...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да дири при Шкодите Диков с таз каляска Форд,за сега е тихо и ще намина :) Димон и реклами снимам но предимно с фото журналистика се занимавам,това за протокола да няма не разбрали :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е некои сме на работа. Весело изкарване, пък ако му се разхожда на някой до карфура - там съм до 19.30

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешната среща премина в приятелска, задушевна атмосфера! Работещите колеги ни липсваха, но какво да се прави - бизнес. Видях и вчера и днес Младен на какъв зор е покрай смяната на гумите със зимни (благодаря за бързото и качествено обслужване, Маджо!), да се надяваме, че до следващата среща нещата ще се канализират...

Виж, Любомиров има неизвинено, да помисли как ще се оправдава...

За сметка на това обаче регистрирахме мощно модераторско присъствие - вижте снимките!

Споделихме разни случки от пътувания на близки и далечни дестинации, впечатления от разни навигации и те така...

Бат Ники почерпи за бебето (лично мен за трети път - да му е здрав Никола и по - бързо да минат коликите!).

На финала някои се уредихме с возене с YЕTI до паркинга на НИМ, благодарско на колегата Краси (1.8 T).Снимките не са много, но са показателни! ЦЪК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

екстра сбирка се получи smile126 имаме си и Йети най-накрая на НИМ =D> =D> =D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешната среща премина в приятелска, задушевна атмосфера! Работещите колеги ни липсваха, но какво да се прави - бизнес. Видях и вчера и днес Младен на какъв зор е покрай смяната на гумите със зимни (благодаря за бързото и качествено обслужване, Маджо!), да се надяваме, че до следващата среща нещата ще се канализират...

Виж, Любомиров има неизвинено, да помисли как ще се оправдава...

За сметка на това обаче регистрирахме мощно модераторско присъствие - вижте снимките!

Споделихме разни случки от пътувания на близки и далечни дестинации, впечатления от разни навигации и те така...

Бат Ники почерпи за бебето (лично мен за трети път - да му е здрав Никола и по - бързо да минат коликите!).

На финала някои се уредихме с возене с YЕTI до паркинга на НИМ, благодарско на колегата Краси (1.8 T).Снимките не са много, но са показателни! ЦЪК

Не точно неизвинено, но понасям критиката. След лекции към 15ч. минах през НИМ, видях само няколко коли и се сетих, че сте на ОМВ, обаче така ми се спеше, че предпочетох да се прибера и да поспя :) А като гледам, пак сте го ударили на пивница.... Не ви разбирам, честно :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като гледам, пак сте го ударили на пивница.... Не ви разбирам, честно

Така написано звучи грубо ... все едно кварталните пияндета са се събрали да унищожават съдържанието на бутилките с алкохол , а това , което виждаш е просто метод за сгряване ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййййй, я ги виж как се засегнаха. Аз не с лошо бре момчета :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те сериозните хора се знаят кои са. Съжалявам, че така ми се падна по график. Имам да наваксвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз, че въпреки присъствието почти не се видях с хората ](*,) Ама така става като се опиташ да сложиш две дини под една мишница smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.