Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Утре една слънчева среща?

[-X

От една страна е 4та седмица, от друга са избори smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От една страна е 4та седмица, от друга са избори smile049

По принцип е 5-а неделя... Но пък следващата е първа, може да изчакаме до тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ше идва и Бирения с новата колъ :mrgreen: - горе сме, кво кат са избори, кво кат не е по график - ще е слънчево, това е важно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахах, ами аз съм с мнозинството! Ако кажете ще правим среща с Любомиров ще оправиме джибрето и сме горе. Ако пък не ще се видим идната седмица по програма! Вие преценете!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минахме днес профилактично с Цвети през НИМ, към 3ч. на път за ИКЕА и единственото, което се случи(понеже нямаше шкодаджии) беше, че нарушихме въздушното пространство на дузина голфаджии. smile091 s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше приятна, поговорихме по доста теми под галещото есенно слънце. Появи се накрая и черната Октавия, получи подобаващо внимание...но моята сапунерка я нема...в къщи ... и никой нищо не извади ... и те така! smile049

P.S. Този път пихме само чай, smile168 благодарение на Ники (coverdale) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чух за неква черна Октавия, ново попълние...

Аз съм новото попълнение. smile004 smile027 Такова оглеждане падна по колата, че ако Ви бях взел с мен при първия оглед едва ли щях да я купя! s_flag smile091 Много хубава среща беше! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P.S. Този път пихме само чай smile168

Eми като никой не донесе коняк! smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

](*,) ](*,) за съжаление аз пак не можах да дойда. Много ме е яд, бях се настроил, но сметките пак не ми излезнаха. Дано другия път се получи :smt0344 :smt0344

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо де колега, човек като има желание ще се случи рано или късно!

Поздрави! s_flag smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

За това не се каниш и не кроиш планове ... някой път тайничко се измъкваш и идваш , щот така като се каниш и точиш оня от горе гледа и винаги е на друго мнение ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав е бат Генчо. Аз твърдо бях решил, че ше стоя на топло и няма да излизам и......по едно време хоп, тя колата сама ме закара на НИМ. Посъбрахме се иначе, понахвалиха се всички юзъри на ЕТ сервиза, разгледахме новото черно облаче на бирения, пихме чайче и кой от къде е.

P.S.- Бат Генчо щях да ти се обаждам, ама нали ми каза, че даваш заето, та се обадих на неволята и смених спукания радиатор на парното. Благодарности на pepino8797 за парното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав е бат Генчо. Аз твърдо бях решил, че ше стоя на топло и няма да излизам и......по едно време хоп, тя колата сама ме закара на НИМ. Посъбрахме се иначе, понахвалиха се всички юзъри на ЕТ сервиза, разгледахме новото черно облаче на бирения, пихме чайче и кой от къде е.

P.S.- Бат Генчо щях да ти се обаждам, ама нали ми каза, че даваш заето, та се обадих на неволята и смених спукания радиатор на парното. Благодарности на pepino8797 за парното.

Тъкмо ще става студено и нямаше да ти замръзва джама нямаше и да търкаш :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно така ще направя другия път - по чорапки и аййдееее на срещатата s_flag s_flag !

Спорен ден на всички и шофирайте с включени светлини smile150

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бирен,какъв е този опел на аватара ти бре smile150 ти Шкода нямаш ли smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бирен,какъв е този опел на аватара ти бре smile150 ти Шкода нямаш ли smile091

Хахахааа имам, имам това е за заблуда на противника! Ще го корегирам тези дни! smile159 s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опааа, колеги, утре го дават хубаво времето ще се съберем ли на по напитка на НИМ :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опааа, колеги, утре го дават хубаво времето ще се съберем ли на по напитка на НИМ :smt030

+1

И напитката да е бирена....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.