Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Това, което съм написал в подписа си получи поредно потвърждение....

След една блага вест и последвал разговор с Главния технолог на Брестнишко червено вино и арна гроздова ракия, реших, че работата не е заек да избяга...виж, разните му там еликсири са по - важни :lol: - там съм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер беше срещичката! И хапнахме и резнахме по една биричка с Маджестика и беше супер! И ме повози на октавията..... Много бега. По околовръстното се носехме като чук без дръжка!

И да беее и никито ме върте в кръг с "Кошмара" :smt004 smile159

Оуууу, и видях, че дъстър с 6 врати! Нещо страшно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, което съм написал в подписа си получи поредно потвърждение....

След една блага вест и последвал разговор с Главния технолог на Брестнишко червено вино и арна гроздова ракия, реших, че работата не е заек да избяга...виж, разните му там еликсири са по - важни - там съм!

Пепи, наздраве и да ти е сладко, като ти свърши - имам още много!!!!

Бирен, вие с Никито що идвате със закъснение по срещите бре? Нъ ли ви срам. Я прочетете заглавието на темата. Има ли определен час - има, Вий спазвате ли го - тенденциозно не. Резил. Жорката дойде, Гришата дойде, съвсем незаслужено отнесе отдалече няколко майни, че помислих, че си ти и се ебаваш с нас и нарочно си дошъл със Астрата......:mrgreen:

Нищо, ще се видим по нататъка.

Аз бързах, минах за малко, да доставя поръчките на некои пиячи, :mrgreen: smile027 разгледах, отзад и отдалеч, белия Дъстър, :smt017 като видях Вълко да излиза от него, се опулих, казах здрасти на компанията, поговорихме си малко за руски джипове, коректори за боя и аре пак по задачи, ше ти се не види и работната неделя, цял месец е така. ](*,) Ей ви тука некви криви снимки, бех уморен и не ставах за папарашки щуротии.

post-7746-138453346914_thumb.jpg

post-7746-138453347297_thumb.jpg

post-7746-138453347303_thumb.jpg

post-7746-138453347308_thumb.jpg

post-7746-138453347315_thumb.jpg

post-7746-138453347322_thumb.jpg

post-7746-138453347327_thumb.jpg

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бирен, вие с Никито що идвате със закъснение по срещите бре? Нъ ли ви срам. Я прочетете заглавието на темата. Има ли определен час - има, Вий спазвате ли го - тенденциозно не. Резил. Жорката дойде, Гришата дойде, съвсем незаслужено отнесе отдалече няколко майни, че помислих, че си ти и се ебаваш с нас и нарочно си дошъл със Астрата......:mrgreen:

Нищо, ще се видим по нататъка.

Е Ники е виновен! Треаше да мие Кошмара за да не е мръсен на срещата! И заради него така! Иначе разбрах, че пласираш разни еликсири! smile168 Ще трябва да ти ставам клиент ми се струва! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е Ники е виновен! Треаше да мие Кошмара за да не е мръсен на срещата! И заради него така! Иначе разбрах, че пласираш разни елексири! smile168 Ще трябва да ти ставам клиент ми се струва! smile159

А, добре, щом е за Кошмара да чистичък и лъснатичък - простено ви е. За еликсирите - ми имаш ми телефоня, опцията ЛС тука ми е активна :mrgreen: - свиркай, шта уредЯ.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е Ники е виновен! Треаше да мие Кошмара за да не е мръсен на срещата! И заради него така! Иначе разбрах, че пласираш разни елексири! smile168 Ще трябва да ти ставам клиент ми се струва! smile159

А, добре, щом е за Кошмара да чистичък и лъснатичък - простено ви е. За еликсирите - ми имаш ми телефоня, опцията ЛС тука ми е активна :mrgreen: - свиркай, шта уредЯ.

Поздрави.

Виноват - верно е. Много арна срещичка се получи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много арна срещичка се получи :)

Подкрепям! :smt017

И благодарности на Ицо за снабдяването с елексири, дегустирах го - много е хубаво винцето! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

срещата беше чук! макар да бях в кофти настроение и с неподходящ автомобил, мисля че се получи доста добре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Маджо, носи нещо за снимане, че аз съм висящ, т.е. на работа съм и се надявам да смогна smile049 не обещавам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра среща се получи в сравнително топлия и приятен неделен следобед!

Посъбрахме се "редовните заподозрени", приказки, коментари (Вонеща вода)...

абе каква вода, бе...жива бира ( Трявна ) и още, и още...

Добре, че Ники coverdale мъдро се е сетил да направи вино и предложи малка

дегустация, та напоихме засъхнали устни... smile027 а винцето си го бива, браво

на майстора!

Бързо мина времето, още повече, че някои трябваше да се връщаме на работа...

Вижте малкия фоторепортаж!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екстра беше, макар и за много кратко:( Обсъдихме на бързо "дамата с камбаните" и сега се сещам, че за нея трябваше да бъде поздрава "Ко туй нещо" smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Мисля си дали да не изместим срещите за 13ч. през зимата. Най-малкото, защото се стъмва в 4 часа. :-k smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля си дали да не изместим срещите за 13ч. през зимата. Най-малкото, защото се стъмва в 4 часа. :-k smile049

Аз съм съгласен.А който не може в 13:00 може и по-късно да се появи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники, ако прогнозата за сняг се окаже правилна, няма да се учудя по пътя към Копитото да е пълно с рейсърчета. smile049 Тоест не съм много навит :-k . Е, ако се организираме(предполагам, като се видим на НИМ), няма да се цепя де...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.