Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Момчета, календарите са при мен от 30.12.2011г. Съответно за миналата година нямаше кога да бъдат разпратени. Тази първа седмица от новата 2012г. съм здраво под пара в бачкането и нямам време даже за кафе през деня. Тази неделя няма да съм в София, няма ме до понеделник сутринта, т.е. няма как да стигна до НИМ.

В понеделник, 09.01.2012г. ще бъдат разпратени всички календари за страната, които са заявени и за които на лично хората са ми дали адрес за доставка. Тези, които не са ми дали нужната информация, моля да го направят.

За София, през седмицата календари ще се раздват на някоя от обичайните вечерни срещи на ОМВ, както и идната седмица на НИМ (редовна среща по график). Не е проблем, ако някой иска да му бъде изпратена бройката и по куриер.

Ако съм причинил на някого неудобство, моля за извинение и най-вече - за разбиране.

Поздрави.

:smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, значи на 15.01.11, ще се видим на НИМ за календарите :smt017

Колеги, срещата за тази Неделя остава ли или я отлагаме?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, срещата за тази Неделя остава ли или я отлагаме?

Аз така и така съм свободен, ще мина през НИМ.

Юли, извинявай, че така "през главата" ти давам идеи. Трябваше първо да те питам дали всичко е ОК. smile049 smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опа

утре решихме с 2 ма приятели да се разходим из софия така че ако може PRR да вземе 8 бр. лайсни за номера дето се щракват поне тях да взема като мина ясно е от поста на Юли че няма да има календари иначе и тях щях да взема. s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази неделя, 15.01.2012г. се пада регулярна за среща. Мислех тази седмица да бръмна до вилата за малко отдих, но ви бях обещал да се видим и да раздам календарите. Затова моля за същата коректност и който има поръчан календар да дойде и да си го вземе. За да мога да изчистя финансовата задлъжнялост към Пепи.

:smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш семейни ангажименти, може някой от нас да мине да вземе календарите и ще ги раздаде на срещата, не е проблем. Свършил си предостатъчно и до сега!

Ти си прецени, аз просто предлагам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти, Цецо, за предложението. Готино е, че го направи. Но ще си запазя правото за друг път, че искам да се възползвам от случая и да мина и аз през НИМ, че доста неизвинени съм натрупал за там.

smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега прочетох в Аутобилд, че колегите от СААБ форума и фенове на марката, ще се събират в Неделя от 11ч. пред НИМ за да демонстрират подкрепата си към СААБ.

=D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега прочетох в Аутобилд, че колегите от СААБ форума и фенове на марката, ще се събират в Неделя от 11ч. пред НИМ за да демонстрират подкрепата си към СААБ.

=D>

Ако изобщо се засечем ще е приятна срещата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да мина и аз, макар, че колата все още е във фаза 'грозно патенце' и не е много за показване, но поне ще я поизмия малко s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да мина и аз, макар, че колата все още е във фаза 'грозно патенце' и не е много за показване, но поне ще я поизмия малко s_flag

Ти пък! Докарай я смело! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля на НИМ в неделя да спечеля скункса за мръсна кола smile048
Ще ти се. Мисля и аз да намина smile004
Чавдаре немаш шанс smile001
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля да докарам едно грозно пате, бивш красив лебед :lol: Ще гледам обаче за догодина да го направя отново достоен за календар. Дано само успея да го взривя, че нещо ми се инати с паленето в студа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо бях намислил да мия колата, пък вие взехте, че ме разубедихте май. :-k Но е вярно, че Пепи печели почти винаги. smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам тук едни шампионски снимки на предишната ми кола :mrgreen:

Снимка 1

Снимка 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

За това говорим smile049 :

010825512.jpg

И Темата

Ама утре ще съм с Нивата, че Мица няма шансове ... дори на слизане smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ще дам по 3 лева на кола, че да идете поне да ги изпръскате, както правят бакшишите.

smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ще дам по 3 лева на кола, че да идете поне да ги изпръскате, както правят бакшишите.

smile091

Аз пък няма да я пръскам. На Нивата и отива да е мръсна smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.