Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

по едно уоки токи ,за по 7-8 лв.на всички и на срещите при минусови темп.всеки в колата с уокито и си лафиме. физическия контакт оставаме за в ОМВ то

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здарвейте колеги, кога ще е следващата среща, за да ви докарам едно VW Лупо с мотор на фелиция и да ме взимате в клуба?

05.02.2012, 14:00 ч, т.е. както пише в заглавието на темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има неполучени календари за гр. София. Моля колегите, които не са си ги взели да го направят на предстоящата среща! В противен случай ще бъда принуден да дам календарите на който ги поиска, без значение правил ли е заявка или не. Мина много време от датата ви на заявка, както и от започването на разпространението. Трудно ми е да се грижа за опазването на бройките, но най-вече за мен те означават невъзстановена сума...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има неполучени календари за гр. София. Моля колегите, които не са си ги взели да го направят на предстоящата среща! В противен случай ще бъда принуден да дам календарите на който ги поиска, без значение правил ли е заявка или не. Мина много време от датата ви на заявка, както и от започването на разпространението. Трудно ми е да се грижа за опазването на бройките, но най-вече за мен те означават невъзстановена сума...

Юли, Петър(Rapid) ме е помолил да му взема календара, ако той не може да се появи. Тъй че, имай ме предвид, моля. :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли желаещи да пробием снежната блокада днес? :-k

Е как да няма! Идвам с бялата стрела :lol: Сбираме се и на ОМВ smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ентусиасти :) Аз вчера я измих и със сигурност няма да я мърдам от топлия гараж :)

Весело smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евентуално и ние ще се отбием да кажем едно "здрасти" на път към Бистрица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ентусиастите бяхме малко, но достатъчно да се съберем на голямата маса в ОМВ след близо

едночасово потропване пред НИМ.

Усетихме, че ще има доста коли по топлите гаражи и овреме се ориентирахме към топлите

напитки на закрито. Срещата беше лека и приятна, поне за мен! Важното е да се подклажда огъня! Направих и малко снимки с новото фото -ЦЪК - приятно гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пепи, тоз бавния ко праи там бе???

Гена, пари взе ли му!

Младене, не те е срам бе. Със Вред сноу 3 да трябва колегите да те бутат. СРАААААМ!

:smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ися, в интерес на истината снимките малко подвеждат! Младен сам се натресе на пряспата, но и сам си излезе...бориме зимата и си правим кеф, от любов към спорта! \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, утъпкали сте малко терена пред НИМ :) А до колко ч. седяхте на ОМВ-то? Аз позакъснях доста докато ида да взема малкия и минах оттам чак след 16 ч. бързайки за детски рожден ден в компанията на други шкодаджии - Shkogi /по-малката му щерка става на 4 г./ и Spido Rapido. Нямах време да спирам, но се огледах за шкоди пред ОМВ-то и май не видях ни една.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, утъпкали сте малко терена пред НИМ :) А до колко ч. седяхте на ОМВ-то? Аз позакъснях доста докато ида да взема малкия и минах оттам чак след 16 ч. бързайки за детски рожден ден в компанията на други шкодаджии - Shkogi /по-малката му щерка става на 4 г./ и Spido Rapido. Нямах време да спирам, но се огледах за шкоди пред ОМВ-то и май не видях ни една.

До към 16:30 май. Обаче, на ОМВ-то до Макдоналдс, че там има повече места за колите. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маджо има късмет , че не са бухнах у пряспата да му засрамя зимните гуми :mrgreen:

Всички видяха, че сам си излезнах. Ти тъкмо се хвана да буташ и изкарах. :mrgreen:

Другият път, ще направим тест за проходимост!

Всяка кола влиза в преспите и да видим до къде с какви гуми smile048

п.п. Пепи PRR няма да участвa smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, ще участва! Ама в спасителните операции! smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля да сезирам комисията за защита на човечките права! Това си е дискриминация smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абре, момци, някой утре смята ли да мине на НИМ? Питам, предвид последните няколко срещи извън графика. :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.