Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Много ми се искаше да дойда.

Но няма да стане, претърпях лекарска интервенция /операция/ и сега се въстановявам!

Поздрави на всички smile056

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на линия за утре. s_flag

@sam40 - бързо оздравяване ти желая!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От вчера съм на Боровец с малкия. Времето е много яко и май няма да сваря за срещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в крайна сметка кой беше и до колко стоя. В 16:30 нямаше никой на НИМ, а времето беше уникално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишооо , извинения за закъснения приемаме в стъклени бележки ... и ич не съ оправдавай , че на Околовръстното е имало задръстване smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко бяхме........ smile049 , но какво видяхме ........... smile048

Младен да разкаже, че той е по високооктановите горива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, приятна среща. Порадвахме се на Ауди с едни скромни 680 коня под капака smile035 и после обсъдихме надълго и широко българо-китайската автомобилна промишленост на по кафе в ОМВ. :smt030 smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, приятна среща. Порадвахме се на Ауди с едни скромни 680 коня под капак smile035 и после обсъдихме надълго и широко българо-китайската автомобилна промишленост на по кафе в ОМВ. :smt030 smile001

Въпросното Ауди, ще го видим на VW фест-а! Брутална машина!!!

Ще видя да намеря сникмката с колегите от Ауди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата knejata да дава снимките smile027

Аз с моите скромни 150 коня направо умрях от срам, днес много расови аудита имаше smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата knejata да дава снимките smile027

Аз с моите скромни 150 коня направо умрях от срам, днес много расови аудита имаше smile035

Еееее ти пък сега. Нали видя на място за перпендикулярно паркиране аз пък паркирах успоредно с мойта бясна 58 к.с. Фелиция 1.3 газ.

Не всеки може да има 600 коня animal0019.gif. И 150 никак не са малко. Даже бих казал, че и 58 на газ пак са достатъчно.

Иначе срещата беше много приятна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.