Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

за снимките няма проблеми утре ще ги пусна !!! :)

150 коня били малко .... моите са 55, ми неми стигнаха парите и взех с цилиндър по- малко :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравйте на всички, от доста време се каня да се присъединя, но мисля, че скоро ще го направя, ще се радвам да се запозная с нови и приятни хора.

Остава само да мина на преглед ШКОДИЛАКА ОКАТВИЯН и съм готов.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кам колко часа горе долу ще е срещичката,очертава се хубаво време.Аз сам излъскал моята и може да мина s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудех се в тази или темата за VW феста да пиша, ма в крайна сметка реших тука - хайде неделя да организираме едно клубно посещение на въпросното мероприятие? Само предложете час или направо да го направим към 14 часа?

П.П. Не знам как стои въпроса с паркирането при IEC, предполагам паркинга ще е отворен за посетители? :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.П. Не знам как стои въпроса с паркирането при IEC, предполагам паркинга ще е отворен за посетители? :-k

Да отворен е, голям и безплатен! Входа е веднага след хотел Експо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен да се разберем за неделя, 14ч. пред входа на IEC :?: :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходете задължително - на мен ми хареса много ..... ама там съм форумно обременен smile091

а тая яката бегачка чия е ???

jdv1331428476v.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо се разсъхна организацията за днес. smile049 Ивчо, извинявай още веднъж, че си се разкарвал до Експо-то. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.