Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Неделя? 14ч.? s_flag

Да не си решил да поразтъркаш "Кошмара"? smile092

Не за съжаление :( Още не е напълно готов. Но може да разтъркам моторетката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще съм в сервиза ама ще намина smile117

Аз тамън, ако успея(което е малко въпросително), ще мина да обуя летните гуми преди НИМ. smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропускам, на риба сефте таз година.. После на свиждане в пирогов, че жената не знае при кой моторист да се вози...

Еее лоша работа, Васко. Бързо оздравяване желая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропускам, на риба сефте таз година.. После на свиждане в пирогов, че жената не знае при кой моторист да се вози...

Еййййй, лоша работа:( Дано бързо да се оправя и да не е нещо сериозно. Ама и тяяяя-рейс си има- с глупости се занимава. А аз пък си мислех,че ти си я заразил smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас, дано не е нищо сериозно! Бързо оздравяване!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле Васкоооооо!!! Специални поздрави да и изпратиш и бързо да се оправя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бат Васка, съжалявам, че такива неща ви се случват. Бързо възстановяване и оздравяване желая и съм помолил Бойко да предупреди съдбата да внимава, повече така да не се бъзика с вас. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, Васко! Дано бързо се оправи и не е нещо сериозно!

Иначе срещата днес беше приятна. Дори имахме задномоторно присъствие. s_flag Както и китайско такова chinese.gif smile048 . Хубавото време явно изкарва шкодаджиите от леговищата им. smile091 smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано не е нищо сериозно ,и скорошно оздравяване и желая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма масовка беше днес. smile168 До 15ч. чакахме с Logrus да се появи някой и после кой откъде е. smile117

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма масовка беше днес. smile168 До 15ч. чакахме с Logrus да се появи някой и после кой откъде е. smile117

Ами то на това време...Аз съм с летните гуми от няколко дена и то заради това вали сняг!Другата неделя може една извънредна да направим, ако времето е по-хубаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще дойда и другата неделя, ако се разберем, ама поне да сме 4-ма - едно белотче да завъртим smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.