Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ами то на това време...Аз съм с летните гуми от няколко дена и то заради това вали сняг!Другата неделя може една извънредна да направим, ако времето е по-хубаво.

Е то пък големия сняг smile001 . Верно си е гадничко времето, де, приема се извинението. Успех за другата неделя, жената има имен ден тогава и си имам извинителна бележка за неходене по форумни срещи. smile049 А пък по-другата неделя е Великден, та ако не всички са на тежки софри с агнешко, може да си чукнем яйцата smile048 smile091 на НИМ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя път и без карти става (от мен да мине) :lol:

А това с яйцата...........трябва да внимаваме, че ще ни излезе име :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мица е с летните гуми и ако я бях извадил, шанс да я прибера няма smile049 А и без това една разходка до Кюстендилско ми дойде много добре ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, както писах по-горе, пропускам. Другата неделя, ако има навити, може да се видим. Нищо, че е Великден. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, както писах по-горе, пропускам. Другата неделя, ако има навити, може да се видим. Нищо, че е Великден. smile049

Навити има ! :smt017 ...нищо, че е Великден !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тамън всеки ще донесе от вкъщи по един боряк... и ще отворим по бирЪ smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що да не направим срещата в събота,а не в неделя-Великден е все пак? :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шубе те е да не ти строшат яйцата ли ?

Яйцата ми са яки като кремиковско железо и съм луд като богровска биволица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма да мога. Не се обиждайте, но ще съм на вилата няма да пренебрегна зелената салатка с домашна ракийка, пълненото печено агънце в пеща (някои са я виждали) с картофките и леденото Шуменско. НЕма как да стане smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За събота може да се окаже по-удобно - в неделя ще са едни тежки софри, люти ракии и ледени бири smile027 - опасявам се, че няма да има кворум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск наистина да няма кворум, но на мен лично ми е по-удобно в неделя. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск наистина да няма кворум, но на мен лично ми е по-удобно в неделя. smile049

Шефа каза неделя, значи ще е неделя :lol:

Неделя е по-добре, от гледна точка на традицията.

Събота е по-удобна, от гледна точка на кворума.

А за мен и двата дни са еднакви ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.