Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Мисля в неделя точно в този час да съм в безтегловност но с теб така или иначе се запознахме при Младен, така че аз ще пропусна тази среща, като цяло съм доста нередовен този сезон, но както всички знаят на събора ще се реванширам! s_flag

Весели празници на всички! smile152 smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в неделя по това време съм на гости при тъста и тъщата на пълнено агне с ракийка и зелена салата. smile049

Ако има навити за утре-свиркайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК за неделята, а ако се разберете и за утре ОК и за тогава. Аз поне съм на софра наблизо и мога да отскоча.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК за неделята, а ако се разберете и за утре ОК и за тогава. Аз поне съм на софра наблизо и мога да отскоча.

И аз тъй ! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да намина за малко с целия катун,че ще съм при тъста и,аз преди това.Димоне ти да не си в София бре?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да намина за малко с целия катун,че ще съм при тъста и,аз преди това.Димоне ти да не си в София бре?

Ми мойта клета женица е от София . Когато има празници и софиянци излизат от София , ние пристигаме ... smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твърдо,Да Ники :) Димоне ела в 13ч да се запознаем!

В краен случай към 13.30, понеже ще пътувам утре към София и не знам в колко ще тръгна , но ще се постарая ... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите яйца ще ги чукам във...Варна, както каза Димо - откъдето е жената, там е и родата! smile049

Весели празници!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво, днес в крайна сметка събрахте ли се? Аз пропуснах, че се занимавам с ремонти на вилата и това ми отнема почти цялото време. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.