Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

И някаква Volvo среща май е имало?

Да, дори си имаха клубни знамена. :)

Чак ме е срам колко е мръсен шкодилака :oops:

Ама въобще да не ти дреме!Важно е присъствието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

аз съм в сервиза ама ако няма навалица ще мина за малко.

п.п. Пепи, да не забравиш лайсната да вземеш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще се пробвам, но без да обещавам нищо. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, не се и съмнявам. smile001 Само че, още не съм наясно кога ще приключа с обедния ритуал, наречен "агнене" и за това. smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, не се и съмнявам. smile001 Само че, още не съм наясно кога ще приключа с обедния ритуал, наречен "агнене" и за това. smile021

Не се притеснявай ще имаме търпение. smile168

+1 Евентуално! smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който каза, той и дойде - без именяци, но да кажем, че са били заети... smile027

Иначе малкото присъстващи пихме по бира (с малки изключения) в сянката на дърветата,

обсъдихме случки и предположения относно събора, а даже и по някое фото щракнахме, ама не аз - Bobeca - аз снимах

...абе ако беше Юли с някоя от бегачките си, друго щеше да е!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

без именяци, но да кажем, че са били заети... smile027

Мда, нещо такова се получи, въпреки първоначалните планове да се появя. smile049 smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз снимах
...абе ако беше Юли с някоя от бегачките си, друго щеше да е!

Много работа имам по вилата, затова пропуснах срещата. Ако имах възможност да мина, това бъги нямаше шанс. За писта е добро, но за паркинг е куца работа. В багажника винаги имам поне една резачка и добър ластик щеше да стане. Нищо, следващия път. Пък и тогава ще имам да се хваля и с още една бегачка, ама от съвсем различно естество. Всъщност май първи по ред идва събора, та там ще я видите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile021

Единственото, което мога да споделя е, че си заслужава идването. Без значение колко хора ще присъстват, тази година събора май ще е култов, с много интрига (в добрия смисъл), много закачки и веселба.

P.S.: Тези, които посещават срещите на ОМВ май ще разберат една от изненадите по-рано smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P.S.: Тези, които посещават срещите на ОМВ май ще разберат една от изненадите по-рано smile027

Аз предлагам още тази седмица да раздуеш клюката на ОМВ. smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.