Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Иво, аз може да те взема. Само, че не знам още точен час. Ще ти звънна утре да се разберем. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ивчо, имам въже бре брат. Мога да те дръпна, само се обади.

smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Муахахаха! Ако е до въже работата - и аз имам. smile091 Тамън може едни лепенки "Сервизен автомобил" да си направя за събора. smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бе. Събор иде. Фаби утре влиза за душ и пране на салона. До НИМ сигурно ще е изпрана вече и ще съхне. Ама нека си съхне до вечерта.

П.П.: И аз имам въже в колата. За случай, че някой не може да качи Витиня. smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай ша ви викна спасителния екип зимата да ми разчиствате пътя от закъсали коли, а аз отзад с Нивата ще контролирам процеса smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Ще ходя с децата на Народният театър - има някакво детско шоу и после ще минем - но не знам дали ще смогна за 14.00 - сигурно ще се довлечем чак към 14.30-15.00

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Не обещавам, но ще се пробвам да дойда дори и с малко закъснение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз минах към 15 ч, но никого нямаше нито на НИМ, нито в ОМВ-тата...

Преди това минах и през Карфура, надявайки се поне на мини среща с Ц2Х2ОХ-ааа, обаче и там ударих на камък smile009

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мислех, че си изкарал категория, взел си репатрака и караше на писта русе с 205цата! :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мислех, че си изкарал категория, взел си репатрака и караше на писта русе с 205цата! :smt032

и аз го видях

даже съм го снимал

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мисля, че едно изказване, което едва ли е целяло да бъде обида, не трябва да се размахва месеци наред. Момчета, чуйте се по телефона, на лични или както искате и се разберете. Да се оставяте такива глупости да ви ядът отвътре, просто не си струва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мисля, че едно изказване, което едва ли е целяло да бъде обида, не трябва да се размахва месеци наред. Момчета, чуйте се по телефона, на лични или както искате и се разберете. Да се оставяте такива глупости да ви ядът отвътре, просто не си струва!

Абсолютно подкрепям Иво. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък минах след Митко, към 3 и половина беше, с две тави почерпка бях, че имамхе повод, Бубенцето чукна 60000 км. :smt004 И кво....праааазно. smile049 Грам колеги немаше. smile048 Намусих се, прибрах се дОма и от мъка ометох и двете тави сам, :smt030 с любезната помощ на кака ви Ирина.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз го видях

даже съм го снимал

Пичове, де ме дирите чак у Русчук мене - аз там 2-3 пъти в живота си съм бил само - веднъж на ученическа бригада и 2 пъти на път за румънско. smile049 Пък и моята не се кара/ше/ с репатрак - дори след салто морталето се прибра на ход до Сф.

Ицеее, не тЪ е срам - да беше написал предварително за тия тави, да видиш тогава каква среща щеше да се заформи... даже аз щях да те чакам половин час на жегата :)

Е, поне разтъпках малко 110R-ката след интервенцията ни с Гената от предната вечер - с новата верига сякаш карам съвсем друга кола - мерси приятелю за помоща! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.