Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

В тия рекордни жеги ми се чини, че ще стане като миналия път... иначе бих наминал да се видим smile159 ... пардон :smt030 , че съм на антибиотик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще си стоя и ще блъскам таратор в нас! Ако някой е навит да отидем в някоя кръчмичка с климатик може там да пием по някоя студена напитка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз малко нямам кеш за кръчма с климатик, галиарда е на море, гошко е някъде си и каза, че няма да дойде, пък и братчетката вчера имаше рожден ден, та утре ще се видим да се почерпим, казах и да доведе и някоя 18 годишна приятелка, та май ще изпусна. За следващата среща свиркайте, ако има повече народ. Аз най - накрая пак ще разпратя един масов SMS и ще се съберем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ОМВ то има и климатик и студена лимонада smile168

:smt017

Само да видим дали ще има и други желаещи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори, че не се появих, ама грам не ми се мърдаше от вилата в тази жега. Нищо, че НИМ ми е на 10 минути. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам те Жоре, аз бях заседнал в Аha.bg-то с една 2 литровка на бюрото и също не ми се извършваха никакви дейности. Единствено евентуално да се вдигна ако някой е закъсал с 120ката близо до София, иначе бях тотален аут. Еб@ти жегата за@@би!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Аз викам направо на 5ти ажгуст 4е да сме повече. Ще гледам и аз да издухам паяжините от цилиндрите.

Ще ми нулират сметката и може да разпратя масов смс на 4ти и да съберем доволна ударна група

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, Саше, това е може единствената неделя, в която съм си в София чак до Септември. Тъй че, щом има поне един желаещ (Юли), да вземем да се съберем викам аз. :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз па ша се лада на ОМВ то smile001

'Лади се вече тая седмица на ОМВ, айде ся! smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна среща. И доста масова, предвид сезона. Благодаря на Митко(Кранки) за подаръка и на Бобеца за биричката! smile027 :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина приятна среща в сянката на боровете, а по-късно и сред прохладата на ОМВ!

Дойдоха колеги, рядко появяващи се иначе и врътнахме добро лафче! Доволно беше! s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бях на сянка , ама малко преди НИМ ... за съжаление излязоха не предвидени усложнения , та се наложи да пропусна климатика на ОМВ то , а как ми липсваше по едно време smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... Дойдоха колеги, рядко появяващи се иначе ....... s_flag

Да, тези камъни са за в моята градина, но този път успях да дойда макар и за кратко. smile152

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то и за моята са, даже приличат на скали :) В добра компания срещата няма как де не е добра. И аз благодаря на Митето за разкошния подарък, трогнат съм. А Сашо (maxrpm) какъв късмет извади, че не дойде, само той си знае... smile096

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.