Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

И аз бях на сянка , ама малко преди НИМ ... за съжаление излязоха не предвидени усложнения , та се наложи да пропусна климатика на ОМВ то , а как ми липсваше по едно време smile048

Е, как можа да не свирнеш на силите за бързо реагиране да ти се притечем на помощ? Надявам се поне формулата не си пропуснал, някои колеги се изстреляха рано-рано за да я гледат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Сашо (maxrpm) какъв късмет извади, че не дойде, само той си знае... smile096

Имаш лс, че постовете много се трият.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес сбирката беше масивна smile035 smile035 smile035

Ти и много дървета smile049 Аз минах към 14:00 и 14:15 ама беше пусто. Имаше една Октавия, но не беше клубна. Абе август не е месец за сбирки smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Ще имам малко работа с Тошко (Shotik), но ако успеем да приключим навреме ще гледам да намина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно Ви прекарване /и препиване с :smt030 /, аз тогава май пак ще съм нейде по близкото чужбинско барабар с жълтата кукла /Паненка/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Сигурно ще намина с Рапидчо, дано има и други... специално Боби Доктора искам да го видя и напоя със светло пиво, защото ме "светна" за едни заплетени жици smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се следващата седмица да се съберем по-голям състав. Сезона на отпуските свърши и е време за НИМ smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другата седмица ще съм на линия :mrgreen:

Т.е. да очакваме вдигане на цената на бензина smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се следващата седмица да се съберем по-голям състав. Сезона на отпуските свърши и е време за НИМ smile027

Ха дано. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другата седмица ще съм на линия :mrgreen:

Т.е. да очакваме вдигане на цената на бензина smile001

Отлага се вдигането на цените :lol: забравих че съм на сватба в Неделя. Така че пропускам пак smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

, дано има и други...

Дано. И аз ще съм на линия.

Сори, и аз не успях да сколасам навреме за срещата, че имах малко работа по рапида - грундиране на багажника и на други места, а после промихме и охладителната система с помощта на Макса /за което му благодаря smile159 /

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евентуално ще намина - ама май ще е на ОМВ, ако времето се задържи такова :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-скоро да. Въпреки, че може и да не вали ... точно по това време smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.