Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Вероятно по финансови причини... а и някои, като мен например около 20-ти всеки месец им е напечено в работата, та бачкат дори и през почивните... smile049

Хайде де вие "вонещите" похвалете се с подвизите си на маса и под маса smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре де, Вие що не сте се изстреляли на мини-събора ми висите в София?

Велко,нито събора,нито Вонеща вода са задължителни.Който е имал желание е дошъл!И на мен не ми беше лесно да се организирам,ама направих всичко възможно да присъствам,щото такъв купон с такива готини хора не е за изпускане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, Митак, кажи сега, че не си видял темата :^o !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мини събора нямаше как - и двата дни имах работа. Ама много ме е яд,че не успях да се измъкна за НИМ - аман от тея типове с Октавиите - де да бях успял, че да разнообразя сбирката малко ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре де, Вие що не сте се изстреляли на мини-събора ми висите в София?

Велко,нито събора,нито Вонеща вода са задължителни.Който е имал желание е дошъл!И на мен не ми беше лесно да се организирам,ама направих всичко възможно да присъствам,щото такъв купон с такива готини хора не е за изпускане!

Знам, че не са задължителни Ники. Аз риторично питам, така да се каже... За съжаление не съм в Бг иначе щяхме да пийваме уиски заедно. Но на линия ли съм - гледам да не пропускам, че и без това, нямайки ме в страната доста мероприятия изпускам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, Митак, кажи сега, че не си видял темата :^o !!!

Сори, както споменах "леко" ми пуши главата в момента, та влизайки във форума освен модераторските ми функции преглеждам само закачените най-отгоре теми...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Последните двама, писали в темата да вкарат по 2 аспирира и утре ще са кукуряци за срещата. Ние ще закъснеем малко, но ще дойдем. Около 3 следобед...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, може и ние с Гената в "обедната почивка" да отскочим за по кафе, че сме планирали "малко" ремонтче...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес за първи път посетих среща в София, приятно се изненадах събраха се 20 ина и нагоре човека.

Заринах ги с въпроси smile048

Искам още един път да се извиня на колегата с чиято кола наджапах в дупката.... Забравих на всички с които се запознахме имената, ще трябва по редовно да се ходи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после smile152 .... И за мен днес беше първа среща на НИМ.

Останах с много приятно впечатление от хората и самата среща , определено мога само да съжалявам , че досега не съм идвал но това си е минус за мен smile048 . И така ... след Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:1 вчера и срещата днес , уикенда изглежда супер... ъъъъъ малка корекция след 1 1ас --> smile159 (за да е както си трябва)

Благодаря на всички колеги които участваха в "бойното кръщение" и определено занапред ще чакам с нетърпение 1-ва и 3-та неделя.

Пускам няколко снимки в отделна тема в раздел Фото и Видео smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще да е свършила доста бързичко тази среща... аз прелетях ниско с новия съединител малко след 16 ч. но имаше само 2 доста раздалечено паркирани октавии и не се мяркаше никой около тях, както и отсреща в ОМВ-то не се забелязваха други шкоди ... като гледам сега аватарите в темата това трябва да са били колите на колегите veso84 и mRT, които обаче не познавам лично.

Използвам случая да благодаря пак на The Best Forman и malkiq, с които още от сутринта заформихме мини Шкода среща в гаража и между другото с общи усилия сменихме изстрадалия съединител на моята Фела smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре някой за НИМ? Ако има желаещи, мога да мина към 14:30 на връщане от вилата, и без това ми е на път. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към 15h нямаше Шкоди smile049 Така е по-добре - ще си се съберем по план на 18ти smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, честно казано, докато свърша с работата за днес закъснях, а и бях толкова скапан, че изобщо не ми беше до среща. smile049 Ще остане за 18-ти срещата на НИМ. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Паркинга пред Национален Исторически Музей. http://goo.gl/maps/2hrJL

П.П. И можеш да ползваш бутона Edit, вместо да пускаш 2 последователни поста. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, честно казано, докато свърша с работата за днес закъснях, а и бях толкова скапан, че изобщо не ми беше до среща. smile049 Ще остане за 18-ти срещата на НИМ. smile027

Ми то май си дойде 18-ти ... smile021 Ще видим резултата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.