Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ако успея да избягам от работа ще дойда. Само дето ми се май няма да е на НИМ, а на ОМВ ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна среща беше , прилично количество Шкодаджии и ... една О1 taxi , ама защо не спря при нас ? smile091

И след не малка доза преговори ... OMV надделя ... :smt030

И така ... явно вече чакаме 2013г ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пешо, пропусна последната среща за тая година, брат. smile001 Така де, аз няма да успея, но може и да се съберат желаещи. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте колеги,

утре 6-ти Януари ще има ли среща и къде точно? До колкото разбирам от последните постове срещата се е изместила от НИМ в някое ОМВ? Моля за малко напътствия понеже този район не ми е познат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първоначално винаги се събираме на НИМ. Предлагам утре да направим "сефтето" за тая година. smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде открихме сезона за 2013 s_flag

Приятна среща , макар и с малко шкодички . Само май снега липсваше вчера smile049

P.S. И да внимавате как купувате цигари от OMV smile092 , "Пушенето вреди на вас и околните" smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз сигурно ще намина, макар и съвсем за кратко да се видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно кога Юнайтед играят ? някак си само си търся оправдания да не идвам. някак си в това време не ми се мърда наникъде

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно кога Юнайтед играят ? някак си само си търся оправдания да не идвам. някак си в това време не ми се мърда наникъде

Епа да мина да те взема ако е толкова сериозно положението с мързела? smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то направо май ще трябва да ме носиш по стълбите и да ми изключиш плейстейшъна. утре мързела ще е издигнат в култ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре, какво имаш да им гледаш на Юнайтед.... Утре Ливърпул ще ги боднат!

smile027

В 15:30! :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и аз да намина

Гога, ако ти трябва помощ за Борето свиркай -ще го изнесем заедно с телевизора и плейстейшъна при нужда :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре, защо се правиш на луд. Нали баба ти ще ти го разкаже - помня, че нейните разкази са по-достоверни от коментарите по време на самия мач :) smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.