Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Я , -1 за мен smile011 , ама така става като не се чете .

..... Юнайтед.... Утре Ливърпул ще ги боднат!

smile027

В 15:30! :smt030

.... 2:1 smile027

P.S. Не се сдържах smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно кога Юнайтед играят ? някак си само си търся оправдания да не идвам. някак си в това време не ми се мърда наникъде

Боре, защо се правиш на луд. Нали баба ти ще ти го разкаже - помня, че нейните разкази са по-достоверни от коментарите по време на самия мач :) smile159

И аз не се сдържах - тя на Борето баба му е по-достоверен източник и от съдията на мача даже :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна среща! Радвам се, че ви видях за сефте тая година, макар и за кратко... Мише, мерси специално за тест-драйФа и да ти е честито "яйцето" - хубав вапор, ама му липсват поне още към 50 катъра, за да върви както аз обичам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile091 Митак , станал си много претенциозен ... ако на Мишо му липсват 50 , то на твоита Фела колко ли и липсват smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би малко по-малко, като се вземат предвид размерите и масата... но едно време, когато я купих за тоя бюджет нямаше много по-мощни алтернативи smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна среща! Радвам се, че ви видях за сефте тая година, макар и за кратко... Мише, мерси специално за тест-драйФа и да ти е честито "яйцето" - хубав вапор, ама му липсват поне още към 50 катъра, за да върви както аз обичам :)
Чакай да те издам аз какво каза освен това - ".......Липсват ѝ, ама за хора кат мене и тебе на възраст не ни трябва повече". Помниш ли, че и това каза. Както и да е, живи и здрави да сме, ама малко несериозни. Добре, че имаше още Аудита, та има снимков материал от многобройната извънредна среща.

П.С.- knejata мерси за поздрава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако случайно някой е пропуснал темата за календара, тази неделя ще го раздавам на НИМ :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile091 Митак , станал си много претенциозен ... ако на Мишо му липсват 50 , то на твоита Фела колко ли и липсват smile091

Абе ти неговата фела не я подценявай, върви повече от на бившата фелицията и то на газ. Имах щастието да я подрънкам , за съжаление за кратко. Koрзинка върви като за последно :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не й липсва на Митковата Фела - ако изключим задните калници, половината предница, някои пластмасии (брони некви) които са на път да си заминат и т.н. Ама така повече бяга - няма какво да й тежи :lol:

А на Мишо хАудито си е идеално - перфектна пенсионерска колица smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде разкрихте ме защо ми върви толкова фелата... но Сашо е прав, че старите Шкоди вървят най-бързо малко преди да спрат окончателно :lol: Е, поне достойно си изживя живота, а в добрите си по-млади години дори и в календар се вреди да влезе...

А на Мишо хАудито си е идеално - перфектна пенсионерска колица smile004

Мише, я намери едно и за мен, че догодина щели май да вдигат пенсиите smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ше ти намеря, ама здраво. Че аз се спрях вече с мойто в едно поло. В тази връзка на Жоро - Психото smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо да го прочетем това ... Ама тя като толкова върви, че не се удрържа ...
Направо "немое се запре"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, Мише стига бе, кога успя? :( Казал съм ти, но пак да повторя - свиркай ако ти дотрябва спешно кола да идеш донякъде, добрата ми стара олекотена бИгачка е на твое разположение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправих я Мите. 80 кинта с новия мигач и всичко е наред.

И сори за спама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колеги очаквайте още един нов фен на Шкода на 3.02.2013 по мойте изчисления , ще ми е приятно да се запознаем и да видя още хубави автомобили. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес: камерен състав с неочаквани включвания - приятно изкарани часове s_flag

А за тези, с които се чудехме от де е снега - намерих го - за съжаление :(

post-10817-138453444096_thumb.jpg

post-10817-138453444113_thumb.jpg

post-10817-138453444125_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Де да беха потни джамове - долу се размрънкахме, че вали дъжд - малко по-нагоре по баира вече беше лапавица, примесена с мъгла. И си валеше доста усилено - за 30 минути ми пребоядиса каручката. И м....а му - вчера я мих :smt0344

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чавдаре, ти все едно с Хилядолетния Сокол си пътувал, бре! smile091 http://www.theforce.net/swtc/Pix/dvd/ep5/escape12.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.