Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

• 2 седмици по-късно...

Здравейте колеги,

Тази неделя 02.06.2013 ще има ли среща на НИМ.

Аз мисля да намина и да се запознаем.

Поздрави smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Редно е да има.

Ще гледам и аз да намина - ако е писано даже ще съм си взел Фелата от боя и ще съм я накичил (броня, седалчици...). Ако ли не ..... е аз пеша не ходя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече съм си със Шкодата smile035 и утре съм на линия.

Пепи огледай се за моторница, че на връщане по баира ще ти е зор с кануто :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече съм си със Шкодата и утре съм на линия.

Аз ще дойда да ти намирам кусури smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислях да идвам, ама правих БМВ и не остана време. Между другото до петък съм в София, който иска да дрънка да се видим. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислях да идвам, ама правих БМВ и не остана време. Между другото до петък съм в София, който иска да дрънка да се видим. :)

Може да ти измислим едно ОМВ през седмицата, ако не ти се спи вечерта. s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера беше една приятна "лека" среща . Появи се нов колега с доста добре изглеждаща vRS-ка =D> . Общи , приказки , "солетки" и някое друго кафе. Естествено акцента бе върху една 'black hole" , която тъкмо бе изгубила "чара" си smile004 ...

В крайна сметка черното небе ни подплаши и някои отидоха на "раздвижване" :smt032

post-5751-138453470932_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Естествено акцента бе върху една 'black hole" , която тъкмо бе изгубила "чара" си smile004 ...

На мен лично не ми липсва "чара" й, ама ако много държиш да има толкова чаровна кола в клуба - дай твоята за някое и друго кръгче - ще те "очаровам" до лудост smile004

Пък и "Черната дупка" си е чаровна и без призматични кит-форми по вратите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Утре като за преди събора, ще се съберем ли на НИМ? :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз смятам да се отчета s_flag Ако на някой му се занимава да си носи Vag Com-а (за да ми затрие една грешка smile049 ), ще съм му изключително благодарен smile027

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@sharpshooter_ Аз Vag Com нямам и не мога да ти помогна, но пък тебе ще те ползвам за ОТК на нещо, което направих с колата, че ти си го правил вече, получи ти се супер и имаш опит =D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@sharpshooter_ Аз Vag Com нямам и не мога да ти помогна, но пък тебе ще те ползвам за ОТК на нещо, което направих с колата, че ти си го правил вече, получи ти се супер и имаш опит =D>

ОК, нямаш ядове :smt017

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

На мен ми се качва, стига да има и други желаещи :smt017 Но сякаш на ОМВ е по-разумно, предвид "прекрасното" време smile092

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.