Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Явно ще остане за другата неделя на Бонсови поляни. Дано да ни е хубаво времето! :smt004 Пък ако не е, то е ясно - НИМ. s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на НИМ бяхме аз и ... stivi797 , до 14.30ч никой не дойде smile012 , побъбрихме за Алфи , Мицубишита , шофиране на лед и още някои интересни теми :smt004

пп Е и Петър Ганев мина за 10 мин , очаквахме един "лондончанин" ама не се появи :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на НИМ бяхме аз и ... stivi797 , до 14.30ч никой не дойде smile012 , побъбрихме за Алфи , Мицубишита , шофиране на лед и още някои интересни теми :smt004

пп Е и Петър Ганев мина за 10 мин , очаквахме един "лондончанин" ама не се появи :D

6297476n.gif Аз заспах, събудих се чак 14:45 и до сега съжалявах. До сега! Сега само съм изпълнен със съчувствие... 6297476n.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите съболезнования smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Приятна среща беше днес smile027 За съжаление нямаше място на паркинга за всички, затова се наложи някои да оставят четириколесните пред вкъщи smile004

Ето и снимка, която можем спокойно да кръстим "Две Шкоди и половина" s_flag

post-12260-138453480375_thumb.jpg

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
По едно време бяхме май цели 6 човека!

....пък ние бяхме с вас духом, докато пиехме студена биричка smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По едно време бяхме май цели 6 човека!

Това е ако броиш и псевдо-шкодаджиите smile001 Некви мАтАристи, Волвисти, ГоУфаджии....... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Да се похваля и аз си ударих сефтето въпреки,че отдавна трябваше до го направя

smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

И аз ще опитам да дойда, може да се доредя до някоя и друга лайстна, ако някой носи излишни. Предния път изтървах лайстните, ама поне отидоха на vRS s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 smile021

.....може да се доредя до някоя и друга лайстна, ако някой носи излишни....

Юли , май да закачаш едно ремарке ... smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.