Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Гега, решено е! Софийската агитка събираме по 20 лева и ти купуваме печката. Всяка събота/неделя ще я разтриваме пред НИМ. Помисли за отстъпка и за лизинг за 4 години :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NEGATIVE!!!

Маджо, знам, че ти се кара бърза кола, но........ няма ли кеш, няма как да стане!

smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , аз да попитам , понеже този месец има 5 недели , ще се измили ли още една среща или направо за октомври?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , аз да попитам , понеже този месец има 5 недели , ще се измили ли още една среща или направо за октомври?

Има и "извънредни" срещи колега - стига да има желаещи може и всяка неделя smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами знам попринцип , аз понеже пропуснах последната и реших да попитам :)

Добре де ако има съгласни примерно за 29-ти или ако нещо друго се измисли кажете :)

Meжду другото кога има срещи на ОМВ-то в младост?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,предполагам че тази първа неделя на месеца ще има среща и тъй като за сега все още стои въпроса с продажбата на Шкода 120 ,за която пусках тема ,аз ще ида при НИМ към 14 ч ,ако някой дойде ,ще се видим ,ще види и шкодичката,на Гогата ще нося обещаната каска.От там съм посока Банкя,където ще зимува.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм чак в Павел Баня, иначе много ми се идва smile049 След две седмици ще се реванширам s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че не дойдох, ама жената има рожден ден и по това време го отбелязвахме все още на вилата. :) Ако някой от редовните посетители на седмичните ОМВ не ми е взел каската, ще се разбера с Тошко как да си я взема от него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали ми беше писал да дам на Чавдар,така и направих .

031700786.jpg

031700784.jpg

031700783.jpg

031700781.jpg

Малко се забавих със снимките ,ама имах проблем с мастилниците на принтера и се бях омазал и чак сега ,след като изчистих ,показвам снимките от днес.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гога каските са ти при мен, а благодарение на Тошко и аз намазах - Черната дупка ще си има разпънка вече. Сега остава да намеря време да я туря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черната дупка ще си има разпънка вече. Сега остава да намеря време да я туря.

Направи я черна преди да я сложиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черната дупка ще си има разпънка вече. Сега остава да намеря време да я туря.

Направи я черна преди да я сложиш.

Няма да е черна - въртят ми се разни други цветови идеи за под капака (а защо не и за отвън), но категорично ще бягам от традиционното червено. Ще видим - всяко нещо с времето си ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази неделя някой ще има ли възможност да донесе VAG COM кабелче да пуснем една диагностика?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази неделя някой ще има ли възможност да донесе VAG COM кабелче да пуснем една диагностика?

Имам кабел и няма проблем за диагностиката, но много ми е рано да потвърдя със сигурност дали мога да дойда. Ако имам възможност ще дойда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , аз може ли да помоля ако някой има лайсни за номерата и стикер на да донесе в неделя , че лайсни нямам а моя стикер се бели защото е доста стар :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз и още един приятел ще дойдем.

Мился, че ще успея да дойда. Ще си взема кабела и компютъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и аз да се пробвам да дойда smile049

....Мился, че ще успея да дойда. Ще си взема кабела и компютъра.

.... Дали ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак добре се получи,посъбрахме се. 
Обаче като че ли преди имаше доста по голяма масовост,не бях идвал от доста време и ми се струва че тенденцията е такава. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.