Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Снимките от миналия път, който са изчезнали.
ab68dfe93e305f8e.jpg f99f48cef813ee99.jpg aaf4930efc5ff302.jpg 0aac6a1fcbce9601.jpg c22765d9f9f9503d.jpg

Редактирано от zizirixo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ниските температури не попречиха да се получи хубава и немалобройна среща. Беше ми приятно че се събрахме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново се получи приятна среща . Въпреки студа се събрахме прилична бройка шкодаджии и времето мина в приятни разговори и закачки :tell_me:

Лично мен много ме зарадва факта , че се появиха и събраха хора които бяха"позабравили" НИМ ... :fiu: . Гената се "престраши" да се качи на дизелова кола , но слезе бързо ... май му хареса :dance:

Пускам няколко снимки в раздела :computer: http://skodaclub-bg.org/forum/index.php?/topic/46467-ним-17112013-шкода-среща/?p=300436

Редактирано от mRt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Утре ще посъберем ли студ на плаца?

Разбира се , зимните срещи на НИМ винаги са приятни :eusa_clap:  +1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там ще съм :)

И да ми вземеш ... ти си знаеш , щото ако пак ме забравиш ще те обявя за склеротик на годината :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък няма да дойда :D
Ще отида на Пловдивската* с Фабията ! (не със Преибисата)
* не че ходят хора, ама ще мина по обяд да видя, може да има някой заблуден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pls, кажете ми къде точно е срещата (адрес - заведение, едно-друго)  :) Благодаря предварително :)

Редактирано от pri_valo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на линия за утре.

@pri_valo: Паркингът пред Националния исторически музей.

Редактирано от iavkata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна и посетена среща си заформихме :) Студеното време не ни изплаши и успяхме да се видим и побъбрим на воля.
Въпреки , че накрая бяхме доста позамръзнали , но ... няма как :)

Пускам линк към темата със снимките :)  СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:PDT_Armataz_07: Определено днес се получи мн добра среща въпреки студеното време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм доволен, въпреки че накрая не си чувствах пръстите на краката и ръцете. А и лошото е, че всяка такава среща ми вкарва разни мухи в главата, които изискват определено немалко количество финансови средства...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пак ударух гредата - имаше един стикер и то външен  ... тая Фобия няма късмет с лепенките :cray:

Ама Юли обеща първите два от новата партида да са за мен :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра среща се получи наистина. Ама к'во стана - лятно време 4-5-6 мераклии, а като ни натегна баба Зима се събрахме половин София  :tongue_1:  

Ако и по другите градове е така май догодина събора трябва да е през Ноември - Декември  :hockey:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.