Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Аз пак ударух гредата - имаше един стикер и то външен  ... тая Фобия няма късмет с лепенките :cray:

Ама Юли обеща първите два от новата партида да са за мен :D

Гена, доколкото знам, ти си им намерил чалъма на "дефектните" вътрешни стикери.

Аз също им го хванах - вече може да се каже, че имам 100% успеваемост.

Юли ми даде доволно количество от тях, който има нужда да казва - помагам и в поставянето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра среща се получи наистина. Ама к'во стана - лятно време 4-5-6 мераклии, а като ни натегна баба Зима се събрахме половин София  :tongue_1:  

Ако и по другите градове е така май догодина събора трябва да е през Ноември - Декември  :hockey:

Лятно време всеки е по почивки и отпуски някъде, докато зимата всички сме си тука ;) Ама предлагам следващата среща да е на топло в ОМВ-то отсреща!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колеги , знам че днес е работна събота :ranting: (за някои) , но от друга страна утре се пада последен редовен НИМ за 2013г :sorry:

Аз лично смятам да отбележа присъствие :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще се домъкна, че Гогата ме заинтригува с нещо от фацето ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина срещичка днес на НИМ докато беше още слънчево и после на ОМВ-то. Помръзнахме като за последно таз година. на 5-ти след новогодишно пак, всеки да разкаже къде си е оставил главата по време на празниците :wacko_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново се получи хубава Шкода среща , задоволяващо посетена и с поносимо време , почти :D

Приятни приказки , шеги и едно Porsche със странни опити пред НИМ :wacko_2:  Разбира се , част от групичката завърши на топлло в ОМВ .

Добър завършек на срещите за 2013 г . Живот и здраве Януари 2014 откриваме новия сезон :flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

За много години! Живи и здрави!

Освен че започнахме нова година, нямаше как да не почнем и нов месец и първата неделя е след 2 дни.

Има ли навитаци за тази неделя?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навитаци следва да има, защото това е неделята, в която всеки, който е в София, може да си получи заявения календар.

Ако някой не успее да дойде да си го вземе и е предплатил, ще се наложи да му го изпратя по куриер.

А който е заявил, не е предплатил и не дойде тази неделя на НИМ, може и да остане без календар, ако се появят желаещи за бройка, но не са я заявили предварително. С това не бих искал да обидя никого, но имам горчив опит с влачене на календари до март месец, който не мисля да повтарям ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.