Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Аз не мислих, че толкова успешно ще я завъртиш, затова и не помолих никой да снима, но биха станали добри кадри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата среща за 2014 мина супер ! Събрахме се доста народ и коли и се получи много приятна атмосфера. Видяхме Фелата на Макса , побъбрихме приятно и открихме годината подобаващо , според мен :)

Благодаря на всички за присъствието и добре прекарания неделен следобяд.

Ето и сниките от мен ... ЦЪК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Утре, за първи път на традиционната среща на шкода, ще присъстваме аз и един мой приятел със Октавиа 1 4х4 :)

Надявам се да се съберем много хора и да стане хубава среща.

п.п. Надявам се да може да се сдобия със клубен стикер за колата :)

Редактирано от nick4o
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой колега с нов Рапид няма ли да се появи? Мога да го запозная с класическия му съименник :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

........ Рапид ......... Мога да го запозная с класическия му съименник ...

Това няма как да го пропусна ....   :banger_1:  Пу за мен едно возене :sorry:

120-ки приемате ли....че утре може да намине една жълта такава

A и Made in Chechoslovakia , освен Макса и Вещичката ( веднъж на 6 месеца :tongue_1:  ) май не се мярка често ... Чакаме те колега :eusa_clap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, знам, че напоследък не съм от най-редовните, но днешната среща ми напълни душата! Поканата дойде миналата седмица от Сашо (Макс), който, за съжаление, не дойде и пропусна да види 3 "истински" Шкоди от различни поколения. Косьо и той нещо не дойде, а времето беше идеално за бабите!  Поздравления за ентусиазма на viv78!  
Поздравления и за двата Рапида! Поставени един до друг бяха приятна гледка, но сърцето ми остана в по-тъмно сивия. Митаче, много хубаво върви това жУотно, ама не е за късокраки кифли правено... :(

Прекрасна, наистина прекрасна среща! 
Благодаря, че ми напълнихте душата! :champion:   

п.с. Маджо, предложението да си менкаме колите остава. Само за седмица-две, да я наснимат хубаво камерите из Софийско и ти я връщам.  :computer:

Редактирано от Green_Witch
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път съм на такава среща и останах много ама много доволен :) ..а и тест драйв имаше..а пък и какви снимки си направихме...чудесни!!!Срещата на Соколския манастир сигурно ще е невероятно преживяване!!

След малко ще кача снимките.

http://viv4o.snimka.bg/automobiles/klub-na-shkoda-sofiya.799444

Редактирано от viv78
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм да хубава среща се получи , само дето на края стана малко студено като се скри бате Райчо , но пък Фобията ме стопли на път за вкъщи.

Специален поздрав за Динка ... да не кажеш после , че не съм ти казал :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.