Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Въпреки че позакъснях и изпуснах малко , но като цяло наистина беше хубажа среща днес и хубаво време обадихме. :)

И от мен поздравления на  Viv78 за жълката красавица, но те очаква доста работа по нея :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се радвам, че успях да се разпиша днес между другите задачи и да поразтъпча "стареца"... а също, че откликнаха на призива ми колеги със съвсем младия му наследник, да ги съберем заедно :) .

А за "възкресението" на моя изказвам специални благодарности на колегите: Жоро/Odin, който ми помогна за доставката от Чехия на така екзотичната цилиндрова глава 130, каквато читава у нас така и не успях да открия за цяла година, на Гената/Best Forman за предоставения динамометричен ключ, а също на комшията Сашко/maxrpm за помощта при сглобяването и особено за отстраняването на много неприятен теч от резервоара... помогна и още 1 колега, който вече не кара шкоди и не пише във форума, затова ще му благодаря лично. Има и още трески за дялане, но важното, че след година в бокса отново сме на пътя! :running:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм много доволен от срещата - приятна и интересна. Пак имаше висока посещаемост и голямо разнообразие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки , че закъснях доста сериозно , успях да се включа в поредната хубава и доста посетена среща ( благодаря на gogata за събуждането :rolleyes: )

Присъствието на 3 задномоторки бе страхотно . Дано продължаваме все така с тези приятни срещи :D

Ето и снимките от мен - ЦЪК

П.С. Очакваме отзиви и снимки и от Варна ... :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки че позакъснях и изпуснах малко , но като цяло наистина беше хубажа среща днес и хубаво време обадихме. :)

И от мен поздравления на  Viv78 за жълката красавица, но те очаква доста работа по нея :)

Така е,но мисля че леко полека ще успея да и възвърна блясъка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е,но мисля че леко полека ще успея да и възвърна блясъка :)

Ами ще ти се наложи , защото тя наистина го заслужава ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Други ден е първата неделя. Ще се съберем ли на Ним да помръзнем на партия ? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На линия съм за утре. Силно се надявам да се ориентираме по-бързичко към близкото ОМВ, обаче.  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес си купих нови кубинки, че старите пропускаха вода... но не съм сложил зимните гуми на Рапида

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще опитам и аз да се класирам. С летни маратонки съм, ама за сметка на това колата е със зимни гуми :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде , айде ... Зимни , летни ... дрън дрън :tongue_1:
 Важното е да се съберем ... аз съм на линия (gogata , може да ми звъннеш към 13,00 .... :tongue_1: ) Ако завали и малко пухкав сняг , ще е супер ... :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак днес е важна дата :eusa_think:

:tongue_1:

PS: Аз отпадам, грипа най-после успя да ме тръшне истински

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много бързо се евакуирахме към ОМВ-то обаче.  :sorry:  Чакаме фотографа на софийската агитка с включване.  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ,че той не дойде в 3 :D Добра срещичка се получи , малко шкоди бяхме , но от сърце :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната приятна среща :eusa_clap: , въпреки че аз предпочитах сняг вместо вятър , ама ... . Определено пред НИМ си беше як студ !

Полафихме доволно в ОМВ .

Добре ,че той не дойде в 3 :D Добра срещичка се получи , малко шкоди бяхме , но от сърце :)

Тоя път взех мерки и се класирах навреме,иначе за тези условия 10-тина коли си беше супер.Имало е далеч по-лоши варианти ... Само 2 броя (аз и stivi797) :crazy:

Ето и фотото ... СНИМКИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Аз ще се опитам да мина, ако съм по-добре, че се боря с някакъв грип в къщи. :wacko_1:

Пепка , едно леко ремапче си правиш и си огИн :tongue_1:

И аз ще се опитам да уважа хубавото време утре ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.