Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

И аз ще се опитам да уважа хубавото време утре ... :)

Ако ще издевателстваш над черния си дроб тази вечер, кажи да те събудя утре по телефона, че да не пропуснеш.  :tongue_1:  :air_kiss:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще издевателстваш над черния си дроб тази вечер, кажи да те събудя утре по телефона, че да не пропуснеш.  :tongue_1:  :air_kiss:

Обърка времената май ... :D Минало свършено :rolleyes: , може да се чуем към 12,30ч :walkman:

П.С. Сори за спама

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново много приятна и посетена среща! Добре дошли и на новите колеги . :flag_skoda:

Ето и темата със снимките - ЦЪК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Аз съм навит за извънредна срещичка, айде още желаещи, да уважим хубавото време. Че иначе само с Чавдар ще пием биричка на слънце. Не че ще ни е лошо, ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм навит, ако успея да се измъкна от семейните си задължения :sorry:  Може да намина за малко. Престъпление е наистина да се прахоса такова хубаво време.

Пред Н.И.М. в обичайния час ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, ако много те мързи да си докараш сам задния край, да мина да те взема на слизане от наше село? Па после може и наобратно да те прекарам ;-Р

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само го настигнах, ами направо го минах  :tongue_1:

Добра срещичка се получи, макар и в камерен състав - слънчево време, някоя и друга биричка, кафенце и две изненади - първо бяхме заслепени от излъсканта РС-ка на Кольо sharpshooter_ (срам за теб Явка  :P ), а после бяхме уважени от задномоторното присъствие на Митко Skoda_Estelle ( разгеле видях я таз бегачка на живо)

Кой дошъл, дошъл, кой не - той губи  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудеснa срещa се получи нaистинa :) Ей, aмa кaто ти излезе веднъж име, че не си миеш колaтa иии...върви обяснявaй после, че нямaш сестрa.... :D

Ето и мaлко фото от днес:

post-11404-0-09674500-1395597810_thumb.jpg

post-11404-0-43519400-1395597853_thumb.jpg

post-11404-0-73229500-1395597879_thumb.jpg

post-11404-0-10403400-1395597906_thumb.jpg

post-11404-0-14830300-1395597928_thumb.jpg

Поздрaви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина, много приятна среща се получи - хубаво време, сладки приказки, както си трябва.  :eusa_clap:

:cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, aмa кaто ти излезе веднъж име, че не си миеш колaтa иии...върви обяснявaй после, че нямaш сестрa....

А пък излезе ли ти име, че я миеш иии... после 1 прашинка да има върху нея и те взимат за мезе ;):P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги искаше ми се да остана повече, но след "кръгчето" на околовръстното трябваше да отстранявам някой кахъри по колата (като отстраняването им стигна до 23ч :wacko_1: ) и директно се прибрах.
Радвам се че се видяхме, дори и за малко.
Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.