Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Точно на Великден подозирам, че ще е доста малобройна срещата. Аз отсега си казвам, че ще пропусна.  :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колеги , да направим тази неделя ( 27.04.2014) една извънредна среща на НИМ - 14,00ч ? Нещо много празници се насъбират около редовните дати и шЪ са забравим :tongue_2: Времето го дават променливо , но пък винаги близкото OMV ни е вариант :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще мина, ако не е прекалено скандално времето или не изскочи нещо неочаквано в последния момент

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се домъкна от Княжесбург да пием по кафенце, няма как.  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като гледам прогнозата за неделя , май ще си се търкалям на сухо ... писна ми от тия дъждове особено след снощното "шофиране" (гребане между светофарите) :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля да доведа Белослава, да видите колко е ръждясала! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще съм на линия. Който иска стикери - ще има от всички видове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес, за жалост, пропускам. Оказа се, че ми е много работата на вилата и искам да си я свърша до довечера. Ще се видим на ОМВ през седмицата ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимам салатата и се качваме всички от НИМ да вършим работа, изстуди ракията, че сме бая ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги, приятна среща се получи. Очакваме Марто и Пепи, когато имат време, да метнат някоя и друга снимка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че пропуснах, ама малкия взе че се разболя от шарка вчера и не беше редно да разнасям зарази насам натам 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубава среща ! Отново се събрахме доста хора и коли и изкарахме чудесно . Чаво , липсваше ни присъствието ти , но ще наваксаш ... :) , а @gogata , трябваше да приеме предложението ... :tongue_1:

Ето и снимките ... ЦЪК

П.С. Юли , знаеш че "с някоя друга" снимка немога само ... :D

Редактирано от mRt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че Пепи ми звънна за срещата днес, че съвсем бях изключил. А така и така НИМ ми е под носа ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.