Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Здравейте. От скоро съм регистриран тук, защото от скоро съм собственик на шкода. Ще ми бъде приятно да вляза във вашата общност и да мога да почерпя от вашия опит. Ако приемате нови членове, кога и къде се събирате?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл! То си го пише в заглавието - първа и трета неделя от месеца. Иначе, просто следи темата, защото напоследък почти всяка неделя се събираме.  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко че Марио не дойде. Дължа му 5 лева и се чуствам много неудобно, дано следващата 3-та неделя дойде за да му се издължа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, следващата трета неделя освен ако не си на Сокола, ще си бъдеш сам на НИМ :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адаш, нещо ти е грешен календара или вече тренираш биропиене за Събора  :tongue_1: . Третата неделя е 15.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично предпочитам комбинацията от слънчице и кафе пред НИМ :P.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичайния час предполагам?

Към 2 мисля, че ще се класирам, най-много 15-ина мин. да закъснея.  :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес /въпреки Нередовната среща  :tongue_1: / успяхме да се посъберем една малка групичка под силното слънце пред НИМ. Лафче , кафенце и приятно изкарано време

Пускам няколко снимки тук , да не правя цяла тема :rolleyes:

post-4899-0-98167700-1402253833_thumb.jpg

Скрити на сянка ,,, post-4899-0-13904100-1402253862_thumb.jpg post-4899-0-13342900-1402253876_thumb.jpg

Гогата реши да поседне ... post-4899-0-43927900-1402253957_thumb.jpg

А на някои май им беше за сефте на НИМ :eusa_clap: post-4899-0-30300600-1402253997_thumb.jpg

"Ама това не е задномоторка ... :tongue_1: " post-4899-0-86343900-1402254097_thumb.jpg post-4899-0-54795500-1402254127_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава среща. Клюкарска ;)

Марто, ако имаш снимката с Мони, пусни я. Би трябвало да е готина. Пък и едва ли на друг ще разреша така да се подбре на Гюнтер  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....

Марто, ако имаш снимката с Мони, пусни я. Би трябвало да е готина. Пък и едва ли на друг ще разреша така да се подбре на Гюнтер  :tongue_1:

Снимките отдавна са на мейла  ти :rolleyes: , но ... ето :D

post-4899-0-25760300-1402256499_thumb.jpg post-4899-0-21286400-1402256541_thumb.jpg post-4899-0-40509100-1402256554_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на някои май им беше за сефте на НИМ :eusa_clap: attachicon.gifP1100444.JPG

Горката, прилича на офроудаджийка  :D , трябваше да я измия като за сефтето :fool:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимките отдавна са на мейла  ти :rolleyes: , но ... ето :D

Кат' няма кой да си гледа пощата, така ще е :)

Благодаря ти, страшни са!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горката, прилича на офроудаджийка  :D , трябваше да я измия като за сефтето :fool:

Моита като сефте я изкъпах от месец насам к'во некой (Марто) виде ли ... ние сме над тия подробности ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена при теб как да е - свикнали сме ти, ама виж Явката да дойде с мръсна кола или аз или Кольо с чиста...е това не се изпуска  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена при теб как да е - свикнали сме ти, ама виж Явката да дойде с мръсна кола или аз или Кольо с чиста...е това не се изпуска  :tongue_1:

С една дума нарече ме мърльо ... благодаря :hi:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Визирах, че сме свикнали да си над тези неща, но щом мърльо по-ти харесва.... :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.