Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

За мерене на Баницата мисля трябва микрометър , а по-добре микроскоп ;)

Публикувано (Редактирано)
Преди 2 часа, The Best Forman написа:

За мерене на Баницата мисля трябва микрометър , а по-добре микроскоп ;)

Луд ли си , в пъти ми се случва да намеря място за паркиране и тая пущина просто да не влиза там. Оня ден даже излязох от колата , викам си няма как да не влезе .. 2 см отпред и 2см отзад . Гадно комби иска място за камион с прицеп. Еееех , да беше Камаро от 1968ма .... :D

Редактирано от PIIIcoppermine

Аз кат гледам малко в бъдещето, април месец пак ше ви упущим ?

Кога ще стане ясна датата за с. Първенец.

Редактирано от C2H5OH
Публикувано

Мише, скоро ще имаме дата за Първенец. Ще те държа в течение. Иначе за София, ако ще си идваш различен от първия за всеки месец уикенд, мисля, че е възможно да направим и “извънредна” среща. Само ми дай дата на лично или на Viber :)

• Одобрявам 1
Публикувано

Остава час до срещата на НИМ. Реших да го използвам възможно най-рационално:

17D75E80-BBB5-4CE6-8877-A4AF71247399.thumb.jpeg.ffa0d8cbe8dc76ac53b7096a85bd051e.jpeg

Публикувано

Аз това го свърших в петък, а вчера изринах и гюбрето от салона, че вътре беше започнал да се заражда живот.

Публикувано

20240204_150043.jpg

20240204_150053.jpg

20240204_150125.jpg

20240204_150150.jpg

20240204_150215.jpg

• Благодаря 2
  • Одобрявам 5
Публикувано

Добра среща се получи! 

Публикувано

Като за първа среща си беше топ, само да не бях на работа. 

Публикувано

Готини снимки, благодаря за споделянето им. Благодаря и на всички, които се включиха в тази студена, но изключително готина среща.

Още фото и видео материал ще намерите в тази тема във Фото раздела.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Я строй се - преброй се за неделя!

Аз 1

Преди 1 час, Izolini написа:

Я строй се - преброй се за неделя!

Кой ще е командващ зарята. :)

Редактирано от joro-120L
Публикувано
Преди 1 час, joro-120L написа:

Кой ще е командващ зарята. :)

Аз съм гордо пионерче и ще дойда с вас , другари!!! :)

Публикувано

Аз пропускам парада, не съм в София. Но вярвам, че полковник Неделчев a.k.a @Izolini ще поведе парада с всички необходими почести и ще държи вълнуваща реч.

• Благодаря 1
Публикувано

Има много малка вероятност да успея. По-скоро върви към нула, но все пак ...

Публикувано

Преди 11 часа, Mishelle написа:

Аз пропускам парада, не съм в София. Но вярвам, че полковник Неделчев a.k.a @Izolini ще поведе парада с всички необходими почести и ще държи вълнуваща реч.

Ако ще съм само със Сашко ще нося една четка за зъби да фрасне една сапунка на паркинга

• Одобрявам 1
преди 27 минути, Izolini написа:

Ако ще съм само със Сашко ще нося една четка за зъби да фрасне една сапунка на паркинга

Другарю Неделчев , аз не съм ходил в казарма , да не се окаже че трябва да ми правиш показно ? :) Ела с големио голф , да го видим ... Аз имам да покажа джанта .. :P

Публикувано
преди 19 минути, PIIIcoppermine написа:

Другарю Неделчев , аз не съм ходил в казарма , да не се окаже че трябва да ми правиш показно ? :)

Е, с кибритени клечки можеш да го премериш тогава. Паркинга. :)

• Одобрявам 2
Публикувано
преди 7 минути, joro-120L написа:

Е, с кибритени клечки можеш да го премериш тогава. Паркинга. :)

Жоре, имам строителна фирма. Може да го заведа да си изкара непоряда на обекта.

• Одобрявам 2
Публикувано

Ако не ми мине котка път може и аз да се донеса, пък ако се появи и четвърти, може да направим един белот, макар че както знаете, най трудно се намира четвърти за белот и втори за секс... 

Публикувано
преди 2 минути, ghost_rider написа:

Ако не ми мине котка път може и аз да се донеса, пък ако се появи и четвърти, може да направим един белот, макар че както знаете, най трудно се намира четвърти за белот и втори за секс... 

Аз до колкото знам, ако си зодия близнаци проблема става несъществен 🤣

Публикувано
преди 2 минути, Izolini написа:

Жоре, имам строителна фирма. Може да го заведа да си изкара непоряда на обекта.

Ами така е. Повечето полковници от резерва, които са служили в Строителни войски, имат строителни фирми. Може да вземеш Сашко трудовак - строител на живота на хората.

преди 3 минути, ghost_rider написа:

Дано да имате кворум.

Извинявам се за спама. Съжалявам.

Публикувано

Реставрирани автобуси от добре познатите марки от недалечното минало "Чавдар" и "Икарус" ще бъдат звездите пред НИМ днес:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17290445

https://www.sofia.bg/documents/20121/43990129/2024-03-01-Атракционен-автобус+-разписание.pdf/a002b1d7-c332-6587-8935-70649e516054

• Благодаря 1
  • Одобрявам 2

В тея отпадъци , като дете достатъчно съм се возил, дано ги пропусна и не ги виждам вече никога в живота си. Чавдарката ходеше към село и всички изгорели газове влизаха вътре , а с икарус ходех на даскало и цялата вода се изливаше отгоре ми... И двата - авсолютна скраб. Да не говоря за "еко двигателите" на последните. Като даде газ и не виждаш на къде караш , то беше сектор задимен...

Публикувано

Аз пък в Икарус-ите така хубаво си спях. От първа до последна спирка се возех, докато бях в спортното училище. Даже си проспивах понякога слизането и се будех вече в обратната посока, та закъснявах я за училище, я за тренировка.

А в по-старите Чавдар-и се кефех като малък ако ми позволяха да седя върху двигателя :)

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.