Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа събота от месеца

gogata

Recommended Posts

Преди 1 час, PRR написа:

Аз пък не успях да се въздържа и направих ...

И, да, срещата беше много приятна! Хубаво време, хубави хора, хубави коли ... и един да легне под тях :D 

20250405_143740a.jpg

Сашко съм го виждал заврян под Октавия, там се намърда докато тумбака му се заклини в предната броня. После го вадихме с гъделичкане 🤣

А тука си е легнал на една страна, комфорт и простор!

Следващия път идвам с ДеБелия Варел, вдигам го на макс и го пускам да олази отдолу да види как е. Ако не е слушкал като се намърда дълбоко ще го пусна в товарно положение 😂🤣🤣 (Сашко никога не слушка, значи ще има купон 😜)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той, Сашко, гледаше окачването на двигателя - да си тури един такъв на Фобията, да усети прилив на мощност и да спре да мисли за щуротии 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Izolini написа:

Сашко съм го виждал заврян под Октавия, там се намърда докато тумбака му се заклини в предната броня. После го вадихме с гъделичкане 🤣

А тука си е легнал на една страна, комфорт и простор!

Следващия път идвам с ДеБелия Варел, вдигам го на макс и го пускам да олази отдолу да види как е. Ако не е слушкал като се намърда дълбоко ще го пусна в товарно положение 😂🤣🤣 (Сашко никога не слушка, значи ще има купон 😜)

Беше на един приятел, Емо, Fabia 1 1.9 TDI , да му вържа кората със свински опашки, за да можем да се приберем до София . 2ма човека я държаха за калника за да е по - висока, защото фабия 1 е пословично ниска. Даже имам клип някъде по харда и в тубата го има . Някой каза - Абе ся ако я пуснете , какво ли ще стане? Отдолу се чува - Не , не не :D Eто намерих го.

https://streamable.com/mz1bkp

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, maxrpm написа:

Беше на един приятел, Емо, Fabia 1 1.9 TDI , да му вържа кората със свински опашки, за да можем да се приберем до София . 2ма човека я държаха за калника за да е по - висока, защото фабия 1 е пословично ниска. Даже имам клип някъде по харда и в тубата го има . Някой каза - Абе ся ако я пуснете , какво ли ще стане? Отдолу се чува - Не , не не :D

Бе помня, че после шкембака ти целия беше надран и омазан с масло и кал

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, maxrpm написа:

Бате , като се гледам , май съм бил малко по - дебел, сега маи съм поотслабнал... :)

Не знам, не съм те заглеждал 🥶

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, maxrpm написа:

Бате , като се гледам , май съм бил малко по - дебел, сега маи съм поотслабнал... :)

blueWh.thumb.jpg.98bf14d93180880a983597d0aa8cd0c0.jpg

Мхм......😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, PRR написа:

Аз пък не успях да се въздържа и направих ...

И, да, срещата беше много приятна! Хубаво време, хубави хора, хубави коли ... и един да легне под тях :D 

20250405_143740a.jpg

Това съм го изпуснал. Кога успя Сашо да легне под колата...? Ама като гледам ме е издебнал в гръб.

Е иначе ще е скучно 😀

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам вдигнатите капаци и Сашо залегнал под Джимнито, да бях дошъл да ми смените калниците 🤪

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Miri написа:

Като гледам вдигнатите капаци и Сашо залегнал под Джимнито, да бях дошъл да ми смените калниците 🤪

Заповядай пред нас в Стрелбище , имам розов винтоверт и оранжево крикче, ще я разглобим за 5 минути . :P Имам и чук , ако не ни хареса резултата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Miri написа:

Ами що се ската ?!?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, PRR написа:

Ами що се ската ?!?!

Еми бях на работа 😭 шефа трябва да има пари за бензин на Ферарито :) иначе в Понеделник като ходя до Филипините за праговете мисля и калниците да ми сменят и боядисат 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, b3lq7a написа:

Аз си бях в София, ако съм знаел/прочел/видял темата щях да се присъединя! 

Следващия месец ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.