Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Аз пропускам.

Публикувано

Мисля да се появя и аз. Ела със 120 ката, да направя едно кръгче .

Хах 120-ка капут, размермеленгес двигател, бутало появило се през картер :D ще лежи в бокса до второ пришествие, пък и кво съм и приготвил ще видиш ;)

Публикувано

Откога се каня да мина, като гледам и днес май няма да смогна  :unsure:   А времето ще е супер, като за ноември.

Публикувано

Здравейте колеги и от мен! Днес мисля да дойда за първи път като горд собственик на една доста позната RS-ка във форума.

Публикувано

Здравейте колеги и от мен! Днес мисля да дойда за първи път като горд собственик на една доста позната RS-ка във форума.

Коце , много ще се радваме да се видим ... и с теб и с Мис Септември !!!  :banger_1:  :eusa_clap:

Публикувано

Аз идвам, даже ще водя един нов член на форума и кандидат за член на клуба  :plate_skoda:

Публикувано

Здравейте, Колеги!

Ще има ли среща тази слънчева :sunny: Неделя, пред НИМ въпреки, че е четна седмица?

Аз съм по софийско и мога да присъствам.

Хубава Вечер!

Публикувано

Аз съм навит, стига да има желаещи. В неделя с един колега ще носим някакви тръби за беседка, но мисля че до 2 , 2:30 ще сме готови.

Публикувано

Аз също съм си тук. Бихме могли да се съберем.

Публикувано

Утре вероятно и аз ще успея да дойда.

Публикувано

Аз вероятно ще пропусна, че няма да съм в София и ше се прибирам тогава. Ако се прибера по-рано, ще намина

Публикувано

Сигурно и част от "Отбор Гео Милев" - ivchocho и аз ще дойдем.

Публикувано (Редактирано)

Може би и аз ще успея да се класирам този път :) Живи и здрави - към 14ч ще гледам да се появя ;)

Поздрави

Редактирано от shaft
Публикувано

И аз ще съм на линия утре :flag_skoda:

Поздрави!

Публикувано

+1

Публикувано

И аз съм на линия.

Публикувано

Мисля да изкарам звяра от бърлогата, че не е каран почти 3 месеца. Ако има желаещи може да се повозим  :)

Публикувано

Желаещи винаги ще се намерят щом е за возене :banger_2:

Публикувано

Маджо, след оная тема за зимни/летни гуми, която е толкова популярна към момента, ти с какви ще дойдеш? :P

Публикувано

С летни разбира се! Със сликовете отпред, които са 100 пъти по-добри от всяка зимна при тези температури. Даже исках да сложа нови отпред, но няма налични в БГ, ще чакам до на пролет.

Публикувано

Мръсник! Долен! Не те е срам!!! Сега ще видиш аз с какво и с какви “гуми“ ще дойда... Държа да ги видиш и да коментираш после... (нали знаеш, че се шегувам) хаха...

Поздрави

Публикувано

Хахахах..... вие бИгачка със зимни гуми виждали ли сте?  :nea:

Публикувано (Редактирано)

Хахахах..... вие бИгачка със зимни гуми виждали ли сте? :nea:

А така, и после така да кажеш пак!!! “Тошко“ така!

Поздрави

Редактирано от shaft
Публикувано

Взимам си кафе и идвам и аз :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.