Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

+1

Публикувано

+2  :banger_2:

Публикувано

+1 :doubleup:

Публикувано

И аз мисля да посетя отново срещата :)

Публикувано

Минавам през банята (автомивката) и идвам.  :)

Публикувано

Аз съм на линия вече

Публикувано

Отпадам :(

Публикувано

Супер съм зареден от срещата

ЕВАЛА на всички.

Публикувано

20160320_143050_resize.jpg

Следващия път и на три линии  :banger_2:

Публикувано

Следващия път ще идваме по 2ма от клуба с една кола. Едвам се събрахме с тези от ВАГ групата на "малкия" паркинг пред НИМ.

Публикувано

Ние и днес идвахме по двама, докато чинно съпровождах Galliard -a , най - любезно возех кранки, и си лафехме по светофарите. Зарадвах се много и на VAG групата, много са разбрани момчетата. Отивам аз при един пич с Jetta, така и така искам да видя дали капачката от твоята Jetta става за моята Шкода, вика няма проблем, човека до него с Ауди ме чу, даде ми я направо в ръцете, установих че е по - малка, поговорихме си и си пожелахме приятен ден ;)

Публикувано

Срещата беше .... МНОГО ЯКА ! След малко пускам снимки и видео  :fiu:

Публикувано

Наистина беше супер срещата. Радвам се, че се запознахме. Отново искам да благодаря за топлото посрещане и всички екстри покрай него :)

Публикувано

Срещата беше .... МНОГО ЯКА ! След малко пускам снимки и видео  :fiu:

Докато не видя, не вярвам!  :tongue_1:  :tongue_2:

Публикувано

Срещата беше .... МНОГО ЯКА ! След малко пускам снимки и видео :fiu:

Събрахме им погледа на VW-club, надали са очаквали да преминат покрай толкова много шкоди за да стигнат до своята стоянка на НИМ!

Във VAG e силата!

:banger_2:

п.п. При нас обаче имаше МАШИНИ, които те нямат - ретро задномоторни уникални шкоди, каквито на тяхната среща не видях ......

Публикувано (Редактирано)

Докато не видя, не вярвам!  :tongue_1:  :tongue_2:

Блъфира Марто, нали я видях срещата, имаше 2 трабанта и 3 вартбурга на кръст :tongue_1:

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Уникална среща страхотно време, страхотни хора, много модели се събраха от VAG  при първа възможност да се измъкна летя с пълна сила от Враца отново за някоя среща.

Публикувано

Шкоди с ВР и ЕН - ей, вече сте секта в ШКБ, да знайте!

:flag_skoda:

Публикувано

Шкоди с ВР и ЕН - ей, вече сте секта в ШКБ, да знайте!

:flag_skoda:

Хахах нали?  :plate_skoda:  :banana_beer:

Публикувано

Че кога не сме били ;)

Публикувано

Хубава среща стана, а и за Пепи имаше работа с лаптопа. Само дето на мен си ми остана бирата, нещо нямаше желаещи.

Публикувано

За Косьо, Митака и Влади - представителите на ретро-шкодите - РЕСПЕКТ  :doubleup:

Саше - ти си знаеш!

:dance:

Публикувано

Събрахме им погледа на WV-club, надали са очаквали да преминат покрай толкова много шкоди за да стигнат до своята стоянка на НИМ!

Във VAG e силата!

:banger_2:

п.п. При нас обаче имаше МАШИНИ, които те нямат - ретро задномоторни уникални шкоди, каквито на тяхната среща не видях ......

Такива крайни изказвания не харесвам.

Публикувано

Няма защо, като цяло ВАГовците бяха тинейджъри и горяха моторно масло с много прекъсвачи все на коли с предно. Тия с 4х4то си ги пазеха...

Публикувано

яд ме е да трупам толкова много неизвинени отсъствия, изглежда е било много готино

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.