Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

И аз пропускам :(

Публикувано

+1 :)

Публикувано

Към 14:30 съм горе :) Марто mtz , да ме изчакаш ! :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Тази неделя се пада да има среща. Ще се видим пред НИМ ;)

Публикувано

+1

Публикувано (Редактирано)

На мен ми се идва, но съм дневна :/ ,така че весело да си изкарате и да ви хване хубаво време !

Редактирано от roodnb
Публикувано

И аз мисля да мина :)

Аз 100% ще мина, чух се и с Васко, мой познат от преди години, каза да го подсетя в Събота и обеща че ще дойде , но с какво незнам Шкода 100 , 110r ,смарт- a на дъщеря му...  , не знам кое му е в движение :D

Редактирано от maxrpm
Публикувано

За съжаление аз пропускам, на конна езда съм  :angry:  така се получава като обещаваш подаръци

Публикувано

И аз ида !!!

Публикувано

Аз 100% ще мина, чух се и с Васко, мой познат от преди години, каза да го подсетя в Събота и обеща че ще дойде , но с какво незнам Шкода 100 , 110r ,смарт- a на дъщеря му...  , не знам кое му е в движение :D

Кажи му да не се пУаши! Ако жената не ми върне на време колата ще съм със саксо 1.1 - газ. Явно няма да съм единственият аутсайдер :D

Публикувано

Аз съм идвал на Шкода среща и с Шкода фабия такси , ей така нарочно, че да го видя дали ще остане при нас, та не е важно с какво ще дойдеш, важно е че имаш желание и ти е кеф.

Публикувано

Аз пропускам, че ей сега се прибирам от n-годишнина от завършването и некакси стоенето буден ще ми е зор.

Публикувано

И аз мисля да се пробвам и без това от 1 седмица се каня да монтирам едни крушки и все не намирам време ;) 

Публикувано

Ще има ли среща тази седмица? Ще празнуваме на дъщеря ми рожденният ден, който вече мина. Ако свършим до 2 часа, ще се опитам да мина (ако има среща де)

Публикувано

Първа неделя е - трябва да има :)

Поздрави

Публикувано

Ще опитам да дойда, да ви видя преди събора....на който няма да успея да дойда :blush:

С молба ако може някой да донесе клубен бебешки стикер, много искам да си лепна :)

Публикувано

Aз ще отида с koween да пием бирички на петте, кюшета в бирарията, ще пропусна.

Публикувано

Аз ще съм там.

Публикувано

И аз ще гледам да мина за малко, но ще съм с колелото.

Публикувано

Има ли някой че заваля

Публикувано

Мен дъждът ме отказа.

Публикувано

Да за това питам за сега спря но до кога не се знае

Публикувано

...След цялa сутрин обикаляне по парковете тоя дъжд приспа цялото семейство :P. Бях забравил какъв кеффф е да се спи на дъж следобед ;).  Приятно изкарване на Събора , след 2 седмици ако има НИМ ще разказвате. 

• 2 седмици по-късно...

Тази неделя се пада 3 та. Дайте да се съберем да споделим равносметки от събора и да се видим :)

Редактирано от maxrpm

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.