Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Съжалявам, че пак пропускам, но се налага. Затова ще ви помоля за снимки  :fiu:  

Публикувано

Камерен състав......

Е, догодина повече

Публикувано

Поне се видяхме да си стиснем ръцете и това е нещо ;)

Публикувано (Редактирано)

post-6689-0-09496000-1481473577_thumb.jpg

post-6689-0-20848800-1481473283_thumb.jpg

За мен това беше нещо ново!

:hello:

Редактирано от legaltk
Публикувано

Аз още на VW феста като ги видях много ми харесаха, дълго ги чаках, но много ме кефят. Юли ме пита какъв цвят да са, викам изненадай ме, само гледай да не са бели или розови  :D

Публикувано

Камерен състав......

Е, догодина повече

Защо догодина, на 18.12 трябва да е втората среща за месеца?

Публикувано

Явно много сложно съм написал мнението и не можеш да го разбереш

Не разбирам защо се обаждаш или обиждаш. Нещо да говоря за твоето..... Монте Карло ли беше, че забравих. И изобщо не ме вълнува какво си искал да вземеш

п.п. оффф...ти пък имаш рожден ден днес. Сега видях.

Да си жив и здрав и много да те радва Монте Карло - то

Извинявай, ако малко съм ти развалил празничното настроение.

Изобщо не съм се обидил Жоро, напротив пошегувах се и за това сложих кавичките. Имаше една приказка от рода на "моето си е най-хубаво" или нещо от този сорт, та за това беше и моята шега. В случая Октавията забелязана от теб беше между двете чисто нови Шкоди от двата края на ниво на оборудване и лукс. И тук искам да повторя че комбито на Супърба беше уникално от към визия и ниво на оборудване.

Публикувано

Защо догодина, на 18.12 трябва да е втората среща за месеца?

За мен ще е догодина.

Публикувано

Само членове на клуба ли могат да присъстват на тези срещи или всеки който има Skoda ??? :plate_skoda:  :plate_skoda:

Публикувано

Естествено, че всеки е добре дошъл, дори с друга марка автомобил.

Публикувано

Само членове на клуба ли могат да присъстват на тези срещи или всеки който има Skoda ??? :plate_skoda:  :plate_skoda:

Може да присъства всеки, не е задължително да си член на клуба или пък да имаш Шкодата веднага в ръцете си. Аз например има няма ходих на срещите 2 месеца преди да ми дойде автомобила от завода, и никой не ме върна.

Публикувано

Благодаря Ви ще се опитам да дойда в неделя голям фен съм. Между другото научих някои интересни неща за Шкода например турбините монтирани на Ниагарския водопад са производство на на Шкода както и шлюзовете не Суетския канал, но мисля че има отделна тема за любопитните.

Разбрал съм се с приятел, да си разменим фелициите в Събота, за да я оправя да се заключва и да му я върна в Неделя. Може и да ме видите с комби за първи и последен път в живота, поне ще се возя без пари, щото е на газ! :) Да видим как се върти на ръчна, комби на газ :D

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Тази неделя, 18.12.2016г., по "график" ще има среща пред НИМ. Всеки, който е поръчал календар, ще може да си го вземе.

Саше, чакаме те с комбито :P

Публикувано

Да видим как се върти на ръчна, комби на газ :D

Саше, Сашеее ...

С тези твои коментари хората ще си помислят, че си най-големия вандал във форума :) всеки път - ръчни, каскади, чудесии ... после обяснявай, че нямаш сестра :)

Публикувано

Той добре знае, че се върти. Дори тая дето не се въртеше се завъртя със Сашето в нея  :banger_2:

Публикувано

Утре 18.12.2016г , отново ще наблюдаваме подобна "ситуация" на паркинга пред НИМ ...  :tongue_1:  :tongue_1:

8992083B.jpg

Публикувано

Бях забравил за календарите...

Ми ако успея и аз ще се мерна за мъничко.

Публикувано

Бях забравил за календарите...

Ми ако успея и аз ще се мерна за мъничко.

И аз планирам до дойда, даже ще сме две коли. А теб трябва да те видя задължително преди празниците!
Публикувано

Марто, архива е як :)

Моля който ще си взима календара, ако е възможно да приготви точна сума. Ще ми бъде невъзможно да връщам на всеки.

Публикувано

И аз планирам до дойда, даже ще сме две коли. А теб трябва да те видя задължително преди празниците!

Шъ додъ бре  :)

Публикувано

Ще гледам и аз да мина (ако оцелея след коледното парти де) :)

Публикувано

А някой ще носи ли комп? Да видим дали проблема с ключа се е записал като някаква грешка, а и да активираме 2-3 нещица.

Публикувано

А някой ще носи ли комп? Да видим дали проблема с ключа се е записал като някаква грешка, а и да активираме 2-3 нещица.

Сега след като съм моторизиран си нося навсякъде лаптопа с мен и ще го нося моят. Но нямам никакъв софтуер и кабели за да ти реша грешките, не знам и как става?

Аз ще мина замалко да си взема календарите и ще донеса кабела и лаптопа ако не се е намерил никой, но за активацията на нещата трябва да се подготвиш предварително кое къде е :)

Редактирано от Alexandar

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.