Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Aко има сняг може да се качим, поне които са екипирани с добри зимни гуми smile124 Само нека сборния час да е по-ранен - примерно между 10 и 11 сутринта на НИМ и оттам да изпълзим нагоре :)

Ако има снежец и аз съм навит, ама като гледам, повечето коУеги клонят към варианта "НИМ в 14ч". smile049

Публикувано
Aко има сняг може да се качим, поне които са екипирани с добри зимни гуми smile124 Само нека сборния час да е по-ранен - примерно между 10 и 11 сутринта на НИМ и оттам да изпълзим нагоре :)

Ако има снежец и аз съм навит, ... smile049

Да не си си купил вериги?! smile001 :smt030

Публикувано

Ако има снежец и аз съм навит, ... smile049

Да не си си купил вериги?! smile001 :smt030

А`е без ирония, много моля smile091 smile001. Сняг съм писал, не лед като огледало smile048

Публикувано

а не може ли да се измисли нещо като компромисен вариант ? например сутрешно ходене до горе и по обяд НИМ ?! или аз нещо не съм схванал :oops:

Публикувано

Ако има снежец и аз съм навит, ама като гледам, повечето коУеги клонят към варианта "НИМ в 14ч". smile049

За неделя, както кажете

ЗА планината smile076

Публикувано

НИМ 14h smile049

Публикувано

И после на Витоша за следобедно кахве, защото ОМV-то е малко :)

Публикувано

Айде айде! Малко било. Много си е арно даже. Я колко народ се събрахме, че и за други клиенти имаше място дори да седнат.

П.С.- На НИМ Дени. На НИМ.

Публикувано
а не може ли да се измисли нещо като компромисен вариант ? например сутрешно ходене до горе и по обяд НИМ ?! или аз нещо не съм схванал :oops:

Ами може, разбира се - само трябва да сме по-експедитивни сутринта, та да имаме време поне 2-3 часа и да се върнем на НИМ към 14-15.00 ч. Само не разбрах последно кой ще е фотографа, нали целта бяха снежни снимки за календара? Аз лично не разполагам с професионална техника и умения...

Айде да се преброим кои сме за планинари и да се разберем за час и място.

Публикувано

аз разполагам с прилична техника (Canon 500D, обаче с китов обектив) и любителски познания по фотография, може да се пробвам :-k

Публикувано

Остава и да има какво да снимаме, че засега май сме само 2-3-ма мераклиите ;)

Публикувано
Остава и да има какво да снимаме, че засега май сме само 2-3-ма мераклиите ;)

Утре ще кажа на 100% дали ще дойда на Витоша. Изникна ми нещо за неделя сутрин, но се надявам да се измъкна smile117. Като гледам може и да няма много Шкоди за снимане, ама поне ще ги разходим smile092

Публикувано

Не сте казали нищо конкретно - не съм отишла на автомвка. smile001

Навита съм за снимки на разсъмване в гората. smile091 После ще изправяме с ръце предната престилка :mrgreen:

Публикувано

Навита съм за снимки на разсъмване в гората. smile091

А ний мързелите ще ви чакаме на НИМ в 14 ч. и ще ви се радваме на снимките.
После ще изправяме с ръце предната престилка :mrgreen:
Що? Имам чук, щанга и кат добавим и "майката" ще стане yeni smile021
Публикувано

Yeni, yeni... Колко да е yeni? smile092

Публикувано

Навита съм за снимки на разсъмване в гората. smile091 После ще изправяме с ръце предната престилка :mrgreen:

Казвам нещо конкретно: 11-11:30 на НИМ и после ще ходим по шубраците smile048. Може и да хапнем в някоя хижа, и тамън в 14ч. ще се върнем за "нормалната" среща smile001 . Съгласни?

Публикувано
Не сте казали нищо конкретно ...

Казвам нещо конкретно: 11-11:30 на НИМ ... . Съгласни?

:smt017

Публикувано

Повече време трябва да си отпуснете, Гога, че докато се качите, докато седнете и поръчате... После - сладка хапка като се отвори и...трябва да ставате, за да се изнижете към НИМ.

Аз пропускам тази среща, че мисля да се поплацикам в едни топлички води... smile027

Публикувано

Казвам нещо конкретно: 11-11:30 на НИМ и после ще ходим по шубраците smile048. Може и да хапнем в някоя хижа, и тамън в 14ч. ще се върнем за "нормалната" среща smile001 . Съгласни?

По-добре 10.30 като начален час на НИМ, в 11 вече да потегляме нагоре, а който го раздава закъснял да ни настига по чукарите smile147

Публикувано

:smt017 10:30

Публикувано

10.30 добре, но би трябвало да се знае и крайната дестинация? Там съм.

Публикувано

10:30 на НИМ :smt017

Публикувано

10:30 - прието. Ако не се успим сме на линия. Ако се успим - можем да дойдем със закъснение. Наистина е добре да знаем къде ще се ходи, за да имат шанс и закъснелите да се присъединят. Ако не за друго - поне за обедната боб-чорба. :)

Публикувано

Аз в 14:00 ч. съм на НИМ. Може и по-рано да дойда, че да се порадвам на чист въздух преди да дойде групата, хапнала боб чорбата :lol: А ако някой мисли да мааа шкембе, да свирка предварително - да се нагрухтя и аз с чесън по обедно време :lol:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.