Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Заглавието е ясно: 1ва и 3та, 28ми е 4та седмица.

Публикувано

Имам само едно питане. Следващата първа се пада на връх Великден. Ще има ли среща или ще се отложи?

Публикувано

То Великден се празнува вечерта, т.е. можем да смачкаме няколко яйчица на другия ден ...

Публикувано
Благодаря за изчерпателния отговор. С чичо Джак какво става? Знаеш ли?
Публикувано
Благодаря за изчерпателния отговор. С чичо Джак какво става? Знаеш ли?

хм, вЕрно че зачезна тоя тип... :-k

Да не е подул нечий корем и сега да се крие? smile001

Публикувано

Dokolкото знам чичо ви е командировка в Швабия

Публикувано
Dokolкото знам чичо ви е командировка в Швабия

Мернах го(или поне колата му) преди десетина дни в Гео Милев :mrgreen:. Всъщност, негова работа си е къде е, форума не е задължителен за никого smile049

Публикувано

Това най - вероятно е приятелката му. Той преди когато беше там и пишеше само в срещи пак я мернах и каза че неговата "пак му е пипала колата " :lol: Най - вероятно му е кофти че не може да ни види толкова време и просто не му се влиза само да се дразни. Чичо не е мишка да си тръгне.

Публикувано

... е този път не съм на работа и ще дойда с Фабиета. Моля ако някой има лаптоп със качен VAG-COM да го вземе за да чекнеме една грешка дето писах преди това. Ако не здраве да е .

Весели празници на всички !!!! \:D/

Публикувано
Това най - вероятно е приятелката му. Той преди когато беше там и пишеше само в срещи пак я мернах и каза че неговата "пак му е пипала колата " :lol: Най - вероятно му е кофти че не може да ни види толкова време и просто не му се влиза само да се дразни. Чичо не е мишка да си тръгне.

Саше, ти още ли верваш, че тоя момък е бил по немско? Че тогава, когато неговата му беше пипала колата, IP-то му беше от доставчика в елитарния квартал Гоце smile092

Публикувано

Еми ако е така (иска ми се да вярвам че го е ползвал за прокси) и лъже като мишка, начи е тъпак

Публикувано

Оставете го чичи и кажете, последно ще има ли Великденска среща тая неделя? :mrgreen:

Публикувано

Ти ще дойдеш, PRR , zloqq, aз мисля да дойда с naskopc, oще не съм му звънял но съм почти на 85% че ще се навие да дойде + още поне 5 човека + евгени който обикновено рядко пропуска+ мишо на 99% - ето ти срещата -> среща ще има smile021

Публикувано

и аз ще се постарая да дойда. пък може и да донеса някое шарено яйце да сбориме

Публикувано

И аз ще дойда,може да е след 14.30 ч,но се надявам да съм свършил по план заплануваното .

Публикувано

Аз няма да успея. Утре мама има рожден ден - ще трябва да приготвим голямата семейна трапеза. На следващата среща ще съм на линия. И да се наснимате хубаво, за да ви гледам после и да завиждам колко много съм пропуснала.

Весел великден на всички ви! :D

Публикувано

То па да беше само ти, дето нямаше да присъсссстваш утре. :mrgreen: Много е вероятно клубен гостенин от Казанлък да уважи срещата обаче. ;) Весел празник и от мен. smile027

Публикувано

Ице пак ли баце ще готивиш нещо бря :smt0344 :smt004 Ще съберем от ним представителна ударна група, начело с Боби Доктора, че най е представителен и най му отива и ще дойдем с нещо да те доведем насилствено :!:

Публикувано

Ще се опитам и аз да мина,ако приключим по-рано с празничния обяд с печено агънце при тъста и тъщата..... smile049

Публикувано

Саше, готвенето утре е от тъщата. Аз ставам в 6:00, будя Ирина и в 6:30 яхаме Буба и до 8:00 сме на Брестник, на вилата. Ако решите да дойдете да ме измъкнете от там, добре сте ни дошли всичките, има и къде да ви сложа, и с какво да ви почерпя. smile027 Ще сме там цял ден, вечерта ще се приберем. Дано тоя път да успея да предам огледалцето на mecho_klecho. :mrgreen:

Поздрави.

Публикувано

На ушенце ще ви кажа - има стикери

Публикувано
На ушенце ще ви кажа - има стикери

:lol:

Публикувано

Аз също няма да мога да дойда - сестра ми има рожден ден и трябва да връчвам подарък :)

Публикувано

Аз пък ще взема да намина smile049

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.