Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ние с KiP утре ще го мислим, зависи от ангажиментите. Шанса е 50/50

Публикувано
Гога , всички сме много корумпирани ... мисля , че с някоя и друга каса бира ще ти извини отсъствията :mrgreen:

Аз мислех с бележка от нашите да мина, ама... smile091

Публикувано

Дали има желаещи, като се съберем на НИМ, да отскочим до Красна Поляна и да направим един форумен картинг, примерно? :-k

Публикувано

Aко картингите имаха климатик - с удоволствие :lol:

Публикувано

Е, не стигнахме, но за сметка на това джапахме цял следобед в Струма... Пробрахме се в София около 7 вечерта и хванахме "промоцията" на Владая... Направо ми се ревеше... Няма толкова гаден град! ](*,)

Публикувано

Aз минах около 17 през НИМ и ОМВ-то, че по-рано просто не се живееше навън... но нямаше никой вече. Всъщност какво стана с идеята летните срещи да се изместят от 16 ч. заради жегите?

Публикувано

Нищо. В OMV има климатик smile049

Публикувано

Чудя се дали тази неделя (25.07) да не направим по изключение една "предваканционна" среща с тези, които все още са из софийско? :-k Че нали август е отпускарски сезон, та чак септември ще може да се сберем повечко хора. Или, предвид, "масовката" дето беше миналата неделя, да считам, че всички са в отпуск вече и са забегнали от чудната ни столица? :mrgreen:

Публикувано

Тая седмица има формула от 3h. Т.е. от 14h среща не става, от 17h в неделя си е късно ....

Публикувано

може по-рано да я изместим, например 12:30 ?!

Публикувано

Можем да се съберем да гледаме Ф1 на биричка, ако искате.

Публикувано

Този път ще гледам да дойда. Само кажете къде и кога. В неделя с Маргарита сме свободни. smile021

Публикувано

Ех че сте несериозници. Не искате ли да гледаме заедно формулата?

Публикувано

Аз съм за групово гледане на формулата, но къде? :-k

Публикувано

много далеч ми се струва да мисля за 7 дни напред :lol:

обикновено всичко се решава в последните часове :-k

Публикувано
много далеч ми се струва да мисля за 7 дни напред :lol:

обикновено всичко се решава в последните часове :-k

То за утре ставаше въпрос, бре Боре(днес де - неделя :oops: ) smile049. На мен обаче май ми намериха работа за тогава :(. Ще следя темата все пак де.

Публикувано

е утре (днес) е 25ти Юли, ни първа ни 3та неделя :-k

Публикувано

Таяь среща уж извънредна, ама като гледам активността май няма да я бъде.

Публикувано

аз за днес няма да мога :roll:

Публикувано

Голяма организация, ей! Последно да се хабя ли да идвам към НИМ?

Публикувано
Голяма организация, ей! Последно да се хабя ли да идвам към НИМ?

Май няма смисъл smile049. Другата неделя - както е по график smile027

Публикувано

Така да бъде! :D

Публикувано

А аз минах покрай НИМ към 13 ч на път от Банско към Разград и мислех да Ви чакам , но не бях с Щкода а и жената не беше много навита да чака шкодаджии един час. Май добре ,че съм я послушал. Обаче дрг път ше ви фана. smile159

Публикувано
А аз минах покрай НИМ към 13 ч на път от Банско към Разград и мислех да Ви чакам , но не бях с Щкода а и жената не беше много навита да чака шкодаджии един час. Май добре ,че съм я послушал. Обаче дрг път ше ви фана. smile159

Умна жена имаш. Да я слушаш по-често. :)

Публикувано

Ще се пробвам и аз да дойда да се запознаем. Имам едно пътуване до гоце делчев, ако не стане - там съм :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.