Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Хехе smile091 добри клипове smile048 само дето е много студено за летни гуми и няма старт!!!

s_flag

Анализирай ситуацията,че да няма оправдания на "Междене".

Гуми ли ще сменяш,купето ли ще олекотяваш,не знам....тази година на тебе ще залагам!

На Искрен турбината за съжаление няма да е готова за събора,така че го отписвам от класирането!

Явно имаш информация от кухнята smile091 аз не се надявам че ще мога да направя нещо значимо ама да видим. А за гумите ще видим, май ще ми трябват по-широките!

Публикувано

Така, като ви гледам подготовката,май ще ви бия със стоковия Супърб,всичките кандидат състезатели....... smile021

Публикувано
Така, като ви гледам подготовката,май ще ви бия със стоковия Супърб,всичките кандидат състезатели....... smile021
ами да :lol: единия не сЕ е донастроил,ИМА НЕЩА ДА СМЕНЯ ПЪРВО ОБАЧЕ и е доста зле,другия пък е със СДИ smile091

АМА НЯМА СТРАШНО ВЕРЦУНА Е ВИНАГИ НА ЛИНИЯ И НОМЕР 1,той ще ни отсрами smile004

Публикувано

Ейййй, разкъсахте ни...... smile091 поне мерак имаме smile001

Един път да се престрашим иииии......куките дойдоха!!!! smile091 добре че Юли и Пепи ни покриха глупустите smile049

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Тази неделя?

Публикувано

При това хубаво време няма как да не се съберем!

Публикувано

:smt017

Публикувано

Може ли и ние с по бавничките автомобили smile056

Публикувано

Ако не ми мине котка път ще докарам Зеленка утре на срещата! smile152 smile117 s_flag

Публикувано

Аз пък, за голямо съжаление, пропускам! Много работа покрай панаира на книгата...

Приятна среща! s_flag

Публикувано

Супер, беше срещата! :) Само, че много жега бе да му се не знае!!!

Публикувано

Това е от ''вечния пожар в тебе'' smile027 .

Публикувано

Това е от ''вечния пожар в тебе'' smile027 .

Ела на събора и ще видиш силата на пожара! smile027 smile048

Публикувано

Да викнем и пожарникарчето дето ни управлява на помощ smile159

Публикувано

срещата беше чук. много народ. всички чехкинки лъснати измити, е освен тази на Васил smile091

Публикувано
...всички чехкинки лъснати измити, е освен тази на Васил smile091
И мойта, ама ще се поправя за събора.
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Колиги, утре среща пред НИМ от 14.00 няма да има. По-долу има тема защо.

Поздрави

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

сбирката днес беше масивна smile091

Публикувано

То при тая жега кой би се показал на слънце :-k

Публикувано
То при тая жега кой би се показал на слънце :-k

Е, ние се крихме под дърветата и дебнахме като партизани да се появи някоя Шкода. 4 Шкоди и едно колело се появиха... smile049 Пък и имам спомени, че на по-големи жеги сме се събирали много хора. :-k

Публикувано

Четири Шкоди и едно колело, толкова за днес! Гледахме безплатни демонстрации от Нисан GT, а също и акробатични такива от един скутер...то в тая жега и това си беше екстра! :smt030

Публикувано

И една калпава снимка с gsm smile048

023947495.jpg?r=0

Публикувано

Както се казваше: "героят е винаги в строя". Другия път ще си взема столче, масичка, хладилна чанта и барбекю - да се занимавам в сянката на боровете, пък който дошъл - дошъл ! :mrgreen:

Публикувано

Колеги, кога ще е другата среща, яе искам и аз да дойда, да се запознаерм, имам Оки от 1,5 г. вече, а не съм бил на нито една среща, а искам и да си взема стикер на най готиния Клуб smile159

Публикувано

Следващата среща ще е на 3 Юли, а за стикерите колегите ще кажат.

s_flag

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.